Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Facebook saziņas lietotne neļaus piezvanīt nelaikā

    Jaunākie raksti

    Facebook nācis klajā ar jaunu lietotni “CatchUp”, kas domāta visiem tiem, kam patīk labāk komunicēt mutiski . Tās galvenās funkcijas ietver zvana iespējas līdz pat 8 cilvēku lielai grupai. Lai arī šobrīd lietošanai tiek piedāvāts ne mazums tērzēšanas aplikāciju, ieskaitot Facebook Messenger un Whatsapp, lietotne CatchUp ir unikāla ar to, ka tajā var veikt tikai audio, nevis video zvanus. Turklāt īpaša ikona informēs par to, kurš lietotājs pieejams sarunai.

    Norādīts, ka aplikācijas lietošanai nebūs nepieciešams Facebook konts, jo tā darbosies, izmantojot telefonā esošo kontaktu sarakstu. Lietotājam, lai informētu pārējos par pieejamību sarunai, būs iespēja aplikācijā iestatīt savu tā brīža statusu. Tāpat aplikācija piedāvā iespēju vienuviet redzēt visu kontaktu listi, kuri tajā brīdī gatavi runāt. Savukārt offline esošie un citi kontakti atradīsies zemāk sarakstā.

    Reklāma

    Facebook skaidro, ka ar CatchUp lietotnes palīdzību vēlas pievērsties vienam no galvenajiem iemesliem, kāpēc mūsdienās zvanām arvien retāk. Bieži vien zvana vietā tiek izvēlēta saziņa caur SMS vai, piemēram, Whatsapp tieši tāpēc, ka cilvēks nezina, vai persona, ar kuru vēlas komunicēt, tajā brīdī nav aizņemta un var runāt. Tādā ziņā jaunā CatchUp lietotne šo problēmu palīdzētu risināt ar īpašo ikonu pie konkrētā kontakta.

    Tā kā CatchUp piedāvā arī grupas zvanu funkciju, lietotāji var izveidot atsevišķas līdz 8 cilvēkiem lielas, piemēram, ģimenes un draugu kopas. Brīdī, kad būsi noilgojies pēc sarunas ar ģimeni vai draugiem, vienas pogas spiediens ļaus sakontaktēties ar tiem visiem, protams, ar nosacījumu, ka šie kontakti tajā brīdī būs pieejami sarunai.

    Pagaidām gan CatchUp pieejama vien ASV lietotājiem. Mēs, pārējie, vēl kādu laiku turpināsim izmantot citas dažnedažādās komunikācijas iespējas, jo saziņas rīku mūsdienās taču ir tik daudz!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andis
    30.05.2020 15:18

    Diezgan nožēlojami!

    Pieejamība nošpikota no skype kam tas bija jau stipri sen, un arī citas funkcijas ir vecas kā pasaule? Kam mums vēl vienu bezjēdzīgu aplikāciju?

    Kad negribu lai mani traucē, tad telefonā ir režijums ”Netraucēt” kas atslēgs visus signālus nevis tikai kādas konkrētas aplikācijas!

    Last edited 3 years ago by Andis
    30.05.2020 15:33
    Reply to  Andis

    pag, tak vajag vēl kādu mēģinājumu piekļūt lietotāja kontaktiem. ir taču tie spītīgie, kas wacapu nelieto un kontaktus ar fakbūciņu nešārē.

    Andis
    30.05.2020 15:56
    Reply to  digitalk

    Labi pateikts :D

    Reklāma