Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen un Audi automašīnas tagad iespējams iegādāties arī internetā

    Jaunākie raksti

    Volkswagen un Audi atklāj interneta veikalus Latvijā, kas piedāvā ērti izvēlēties un saņemt auto, neizejot no savām mājām. Tagad ir iespējams ne tikai iepazīties ar pieejamo automašīnu klāstu, to tehnisko specifikāciju, saņemt speciālistu konsultācijas un pieteikties testa braucienam, bet arī ērti izvēlēties dažādus papildu pakalpojumus, piemēram, transportlīdzekļa reģistrāciju, auto piegādi uz mājām, kā arī iegādāties dažādus aksesuārus, tostarp, ziemas riepas un diskus.

    “Volkswagen un Audi ir dinamiski zīmoli, kurus raksturo uzticamība un inovācijas, kas ievērojami uzlabo ikdienas mobilitāti. Rūpējoties par mūsu klientu ērtībām, pirms laika iepazīstinājām ar tiešsaistes autosalonu, bet tagad ejam soli uz priekšu,  radot interneta veikalus, kuros iespējams rezervēt uzreiz pieejamas abu zīmolu automašīnas. Tagad esam mūsu klientiem sasniedzami vēl ātrāk un ērtāk, pat neizejot mājām,” uzsver Volkswagen un Audi automašīnu importētāja izpilddirektore Ilze Grase-Ķibilde.

    Reklāma

    Šobrīd interneta veikalos iegādei ir pieejamas vairāk nekā 400 Volkswagen un 50 Audi automašīnas, kas uzreiz pieejamas saņemšanai izvēlētā dīlera centrā vai ar piegādi uz mājām. Lai rezervētu automašīnu, klientam nepieciešams veikt rezervācijas maksu 500 eiro apmērā, kuru jebkurā brīdī varēs ērti saņemt atpakaļ, atceļot rezervāciju. Papildus tam Volkswagen un Audi interneta veikalos, noformējot rezervāciju, var iepazīties ar apmaksas iespējām, tostarp aprēķināt potenciālo līzinga maksājumu.

    Par godu jauno interneta veikalu atklāšanai ir pieejamas automašīnas ar īpaši izdevīgiem nosacījumiem, maksimālajam ieguvumam Volkswagen automašīnas iegādē veidojot līdz 8 380 eiro, bet Audi – līdz 23 100 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma