Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple austiņas varētu izmantot gaismas sensorus veselības monitorēšanai

    Jaunākie raksti

    Apple strādā pie speciāla ambientā gaismas sensora, kurš varētu tikt izmantots nākotnes austiņās, piemēram, AirPods austiņās, lai mērītu dažādus ar veselību saistītus datus.

    Viens no kompānijas piegādātājiem ASE Technology ir saņēmis pasūtījumu, lai ražotu speciālos gaismas sensoru, kuri ļautu iegūt informāciju par noieto soļu skaitu, galvas kustībām, kā arī spēt nolasīt pulsu un skābekļa daudzumu asinīs. Principā austiņas spētu aizstāt to informāciju, ko sniedz viedpulksteņi.

    Reklāma

    Paliek atklāts jautājums, kā jau mazajās AirPods austiņās ietilpināt šo tehnoloģiju un atbilstoši novietot, lai iegūtu nepieciešamo informāciju. Iespējams, ambientās gaismas sensori tiks izmantoti kādā citā Apple produktā. Jau vairākus gadus kopš Airpods iznākšanas tiek baumots, ka tās varētu saņemt iespēju nolasīt pulsu, kas pārredzamā nākotnē varētu pārvērsties taustāmā rezultātā.

    No savas sportiskās pieredzes un viedierīču lietošanas, es tiešām nesaskatu vajadzību, lai austiņās būtu iebūvēti šādi sensori, kā arī reālai datu iegūšanai un analīzei tās teorētiski būtu jālieto gandrīz visu laiku, kas vienkārši nav iespējams.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma