Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube automātiski paziņos, kad tev laiks iet gulēt

    Jaunākie raksti

    Turpinot gādīgās rūpes par saviem lietotājiem, YouTube nākusi klajā ar paziņojumu visiem tiem aktīvajiem video gardēžiem, kas bieži vien kustīgo bildīšu skatīšanos mēdz ievilkt līdz pat vēlai nakts stundai. Līdztekus jau esošajam atgādinājumam par regulārām pauzēm video skatīšanās laikā, šobrīd YouTube pievienota automātiska paziņojuma iespēja, informējot lietotāju par to, kad laiks doties uz gultas pusi.

    Jaunā funkcija ir kā papildinājums jau esošajam YouTube automātiskajam atgādinājumam par regulāru pārtraukuma paņemšanu video skatīšanās laikā. Šobrīd abas šīs funkcijas iekļautas YouTube labsajūtas un ekrāna laika rīku komplektā, kas tika izlaists 2018. gadā kā daļa no Google Wellbeing iniciatīvas. Galīgais mērķis šim visam ir palīdzēt lietotājiem atbildīgāk izmantot Google produktus. Īpaši aktuāli tas šķiet tagad, kad Covid-19 radītajā pandēmijas laikā arvien vairāk laika pavadām pie ekrāniem.

    Reklāma

    Līdzīgi kā iestatīt regulārus automātiskos atgādinājumus video skatīšanās laikā, arī paziņojumus par gulēt iešanas laiku lietotājs var pārvaldīt pats pēc savām vajadzībām. Abus šos ekrāna laika kontroles rīkus iespējams aktivizēt YouTube aplikācijā gan Android, gan iOS ierīcēs. Nospied sava YouTube konta ikonu, tad dodies uz Time Watched sadaļu un tur atradīsi šīs laika pārvaldības funkcijas.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma