Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS piedāvās aprīkojumu Google Meet konferencēm

    Jaunākie raksti

    ASUS piedāvā Google Meet ierīču komplektu, kas paredzēts videokonferenču veikšanai augstā kvalitātē. ASUS Google Meet komplektā atradīsi arī ASUS Chromebox datoru ar Intel Core i7 procesoru, skārienekrānu sistēmas vadībai, mikrofona ierīci un 4K UHD kameru ar 120 grādu skata leņķi. Kamerai ir spējīgs autofokuss.

    ASUS Google Meet vadība tiek nodota skārienekrānam, to papildina skaļruņu un mikrofonu komplekts. ASUS Google Meet skaļruņus un mikrofonus iespējams komplektēt tā, lai visi telpā esošie zvana dalībnieki būtu skaidri dzirdami. Vienā video zvanā var sazināties līdz 100 dalībnieku, tam var pievienoties dalībnieki no datoriem un viedierīcēm.

    Reklāma

    ASUS Chromebox ir iebūvēts Android lietotņu uzstādīšanas atbalsts no Google Play veikala, datoru, protams, darbina Chrome OS. Ražotājs norāda, ka nelielais dators piemērots kā mājas lietotājam, tā arī skolām un nelieliem uzņēmumiem. ASUS Chromebox pat iekļautas USB 3.1 Type-C pieslēgvietas.

    Maksimāli nokomplektēts ASUS Chromebox nāk pat ar 8. paaudzes Intel Core i7 procesoru, visiem ASUS Chromebox ir DisplayPort pieslēgvieta ar iespēju pievienot līdz diviem 4K ekrāniem.

    Pieejams būs arī Google Meet Starter Kit, kas no pilnā komplekta atšķirsies ar iztrūkstošu skārienekrānu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma