Web Analytics
More
    Reklāma

    Pateicoties koronavīrusam Lielbritānijā beidzot varēs braukt ar elektriskajiem skrejriteņiem

    Jaunākie raksti

    Līdz šim Lielbritānija bija izvairījusies no elektrisko skrejriteņu invāzijas savā teritorijā, pateicoties stringrajiem transportlīdzekļu noteikumiem, kas principā neļāva un aizliedza pārvietoties ar šādiem transportlīdzekļiem. Tomēr koronavīrusa pandēmija un valsts lielās investīcijas satiksmes jomā liks straujiem soļiem atvērt telpu jauniem pārvietošanās risinājumiem.

    Tiesas spriedums par elektrisko skrejriteņu izmantošanas atļauju bija paredzēts vien nākamajā gadā, taču īpašie apstākļi to paātrinājuši jau līdz nākamajam mēnesim, kas vedina domāt, ka notiks likumu izmaiņas, ļaujot šim braucamajam oficiāli ienākt pilsētvidē. Londona šobrīd piedzīvo lielas satiksmes problēmas, kā arī tiek meklēti jauni ekoloģiskāki un mobilāki pārvietošanās veidi, ko noteikti spēj piedāvāt elektriskie skrejriteņi.

    Reklāma

    Birmingemas un Koventri pilsētas būs vienas no pirmajā jūnija mēnesī, kurās būs iespējams pārvietoties ar skrejriteņiem. Jaunais finanšu plāns sevī ietver velojoslu izbūvi, kā arī 10 miljonu mārciņu ieguldījumu elektroauto uzlāžu staciju izbūvē, pēc kurām bijis jūtams iztrūkums Anglijā, neļaujot attīstīties šai nozarei.

    Par formātu, kādā elektriskie skrejriteņi ienāks jaunajā tirgū vēl tiek spriests, bet, iespējams, kādam no nomas servisiem parādīsies jaunas un plaukstošas biznesa iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma