Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo izziņo Chromebook Duet divi-vienā datoru

    Jaunākie raksti

    Lenovo izziņojis Chromebook Duet, kas uzskatāms par vienu no plānākajiem un vieglākajiem Chromebook datoriem pasaulē. Lenovo Chromebook Duet ir tā saucamais divi-vienā dators, kas nozīmē, ka iespējams atdalīt ekrānu no tastatūras, iegūstot arī planšetdatoru. Lenovo Chromebook Duet, protams, darbina Chrome OS, kas gan Latvijā nav neko iecienīta operētājsistēma.

    Lenovo Chromebook Duet veidots no alumīnija sakausējuma, datoriņam ir noņemama aizmugures daļa, tā veidota no auduma, kā arī tajā integrēta ekrāna atbalsta kāja. Lenovo Chromebook Duet prot pāriet no datora režīma uz planšetdatora režīmu bez lietotāja iesaistes – atliek vien noņemt tastatūras daļu, lai Lenovo Chromebook Duet pārietu planšetdatora režīmā.

    Reklāma

    Pamatīgi strādāts, lai Lenovo Chromebook Duet tastatūra būtu ne tikai glīta, bet arī ar to būtu patīkami rakstīt. Dators piedāvā 1.3 mm taustiņu piespiešanas gājienu, kā arī skārienpaliktņa izmērs ir 87 x 49 mm, kas ir visai iespaidīgi 10.1 collas datoram.

    Lenovo Chromebook Duet ir 1920×1200 IPS ekrāns ar 400 cd/m² spilgtumu, bet plašāk par datoriņu ražotājs pagaidām nestāsta.

    Lenovo Chromebook Duet cena sāksies no $279.99.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    17.05.2020 04:32

    Pa tādu cenu nagi sāk niezēt

    Reklāma