Web Analytics
More
    Reklāma

    Google grasās Pixel un Chromebook veidot savu procesorus

    Jaunākie raksti

    Google spērusi interesantu, pat negaidītu soli, lai padarītu kontrolējamāku Pixel viedtālruņu un Chromebook klēpjdatoru izstrādi – Google jau šobrīd strādājot pie pašmāju procesoru izstrādes. Līdzīgu soli spēris Apple, to pašu dara Huawei un Samsung.

    Protams, paša radīti procesori varētu ļaut Google izstrādāt unikālas Pixel viedtālruņu un Chromebook klēpjdatoru iespējas, bet vienlaikus jārēķinās, ka citi ražotāji jau ir gadiem strādājuši pie savām procesoru tehnoloģijām, kas varētu nostādīt Google ierīces neērtā situācijā – Google ierīces varētu būt lēnākas un mazāk iekārojamas.

    Reklāma

    Vienlaikus tiek pieļauts, ka Google grasās kaut ko darīt Pixel viedtālruņu labā, jo Pixel 4 pārdošana, visticamāk, ir nožēlojama. Alphabet finanšu pārskata izziņošanas laikā tika minēts, ka Pixel 3a, Nest Mini un Nest Hub pārdošana veikusies labi, bet par Pixel 4 nekas netika bilsts. Diez vai dižpārdokli kāds speciāli noklusētu vai aizmirstu.

    Pixel un Chromebook procesors varētu nonākt ierīcēs ne ātrāk par 2021. gadu. Plašāk gan nekas nav zināms un diez vai kaut ko tik drīz uzzināsim, jo Google pilnībā atcēla savu izstrādātāju konferenci.

    Avotshexus
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma