Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple atsāks pirmā Eiropas veikala darbību kopš vīrusa sākuma

    Jaunākie raksti

    Kompānija Apple 5. maijā atjaunos darbību pirmajā Eiropas veikalā pēc to slēgšanas koronavīrusa izplatības dēļ. Tas notiks Austrijas pilsētā Vīnē, kura salīdzinoši labi tiek kontrolēta vīrusa izplatība, un ir redzams saslimušo skaita kritums, kā arī Austrijā ir tikai viens oficiālais Apple pārraudzībā esošais veikals.

    Tas darbosies īpašā drošības režīmā, kas nozīmē, ka darba laiks šobrīd būs no 11:00 līdz 18:00 vakarā. Būs jāievēro distancēšanās, kā arī reizē atrodošo cilvēku skaita ierobežojums pašā veikalā. Primāri tiks apkalpoti tie klienti, kuriem jau ir Apple produkti, lai palīdzētu ar problēmām, kas traucē strādāt attālināti. Ikvienam veikala apmeklētājam būs jāvalkā sejas aizsargmaska un klientiem tiks mērīta ķermeņa temperatūra.

    Reklāma

    Joprojām cilvēki tiek aicināti izmantot interneta veikalu un piegādi mājās vai saņemt jau gatavu pasūtījumu veikalā, lai nebūtu jādrūzmējas. Tāpat šobrīd nenotiks nekādi speciālie pasākumi un semināri.

    Līdz šim Apple sācis atvērt savus veikalus Ķīnā, Honkongā, Taivānā un Dienvidkorejā, darot to pakāpeniski un pārraugot situāciju. Tims Kuks (Tim Cook) norāda, ka daži veikali varētu tikt atvērti arī ASV jau maija mēnesī.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma