Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumas: OnePlus Z varētu iznākt jūlijā

    Jaunākie raksti

    OnePlus 8 un OnePlus 8 Pro viedtālruņu modeļi iznāca vēl šajā mēnesī, tie jau nonākuši pie mums, apskati gatavojas. Bet tā arī nesagaidījām OnePlus 8 Lite modeli, par to bija visai nepārprotamas baumas -OnePlus 8 Lite modelim vajadzēja tapt izziņotam.

    Arī iepriekš OnePlus ir eksperimentējis ar lētāku viedtālruņu tapšanu. 2015. gadā iznāca OnePlus X ar Snapdragon 801 procesoru, 5 collu 1080p ekrānu un metāla/ stikla korpusu. Atminos, ka OnePlus X nebija nekas ļoti aizraujošs, arī nekas diži lēts tas nebija.

    Reklāma

    Pēdējās baumas par OnePlus 8 Lite norāda, ka to tomēr varētu saukt par OnePlus Z. Šis viedtālrunis, iespējams, tiks izziņots jūlijā, pie pircējiem tas varētu nonākt kaut kad vasaras beigās.

    OnePlus Z varētu iegūt 6.5 collu ekrānu ar nelielu Infinty-O tipa izgriezumu pašiņu kamerai. OnePlus Z tikšot izmantots pirkstu nospiedumu nolasītājs no OnePlus 7 vai 7T sērijas. Galvenās kameras OnePlus Z būšot tikai divas. Diemžēl izskatās, ka procesoru izvēle varētu krist par labu MediaTek, jo Qualcomm šogad pamatīgi audzējis savu Snapdragon procesoru cenas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis Liepins
    30.04.2020 11:32

    Oneplus X izrādijās zvērīgi izturīgs aparāts. Zinu vienu aparātu, kurš darbojas vēl šodien bez jūtamiem kritumiem veiktspējā un baterijas ietilpībā. Riski gan tur pieaug, jo labu brīdi jau softs neatjaunojas

    datacore
    30.04.2020 12:24

    X modeli 2016. gada janvārī iegādājos, ja nemaldos, par 239 EUR ar bezmaksas piegādi no Nīderlandes vai Šveices. Tolaik vēl OnePlus bija spēkā ielūgumu sistēma, tādēļ Latvijā jaunu nopirkt nebija iespējams. Ja pats nebūtu sava X displeju iznīcinājis uz betona autostāvvietā, visticamāk lietotu vēl tagad. Diezgan labs aparāts par to cenu bija padevies.

    30.04.2020 16:18

    Ja sākāt par OnePlus izturību, tad mans 2015.gada februārī iegādātais OnePlus One 2018. gada vasarā pēc Galaxy 9 iegādes tika nodots lietošanā krustdēlam (pirmklasniekam) un vēl šobaltdien strādā безотказно ar gana stabilu Android 8.1 AOSP build.

    Reklāma