Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm izziņo Quick Charge 3 Plus – būtiski ātrāka uzlāde zemas cenas viedierīcēm

    Jaunākie raksti

    Qualcomm izziņojis jaunu Quick Charge 3 Plus ātrās uzlādes tehnoloģiju, kas veidota, lai piedāvātu ātru uzlādi ne tik dārgiem viedtālruņiem. Quick Charge 3 Plus ātrā uzlāde būs pieejama sākotnēji kopā ar Snapdragon 765 un Snapdragon 765G vidējās klases procesoriem.

    Pie Quick Charge 3 Plus uzlādes pirmais tiks Xiaomi Mi 10 Lite Zoom viedtālrunis, turklāt tas atbalstīs Quick Charge 3 Plus un arī Quick Charge 4 Plus, tādējādi kļūstot par vienīgo viedtālruni pasaulē, kas atbalsta šīs abas ātrā uzlādes iespējas.

    Reklāma

    Qualcomm paziņojis, ka Quick Charge 3 Plus ātrās uzlādes tehnoloģija nonāks arī citos Snapdragon platformas viedtālruņos.

    Quick Charge 3 Plus ātrās uzlādes tehnoloģija veidota būtiski ātrāka par iepriekšējās paaudzes ātro uzlādi – Quick Charge 3 Plus uzlādēs viedierīci no nulles līdz 50% nieka 15 minūšu laikā, kas ir 35% pieaugums. Vienlaikus Quick Charge 3 Plus nodrošinās vidēji par 9 grādiem mazāku viedierīces silšanu.

    Quick Charge 3 Plus darbojas ar 20V un 3A, kas dod 60W ātro uzlādi. Labā ziņa ir tā, ka Quick Charge 3 Plus varēs izmantot parasto, kantaino USB A vadu sienas adaptera galā, kamēr Quick Charge 4 un Quick Charge 4 Plus abos vada galos pieprasa USB Type-C.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma