Web Analytics
More
    Reklāma

    Vīrusa laikā Facebook piedāvā izteikt atbalstu ar “rūpju” smaidiņu

    Jaunākie raksti

    Sociālais tīkls Facebook šajā vīrusa izplatības laikā sniegs savu ieguldījumu rūpēs par cilvēkiem, papildinot emocijzīmes ar “rūpējošo” (no angļu vārda “care”) emociju, lai digitāli paustu rūpes par tuvākajiem.

    Šī speciālā emocija, kura savās rokās apskauj sirdi, papildinās jau ierasto īkšķi, smejošo un bēdīgo sejiņu, ar kuriem mēs varam novērtēt dažādus ierakstus. Facebook šādā veidā saredz iespēju cilvēkiem izteikt rūpes un atbalstu vienam par otru. Tāpat Messenger lietotne saņems pulsējošo sirdi, kas vēl līdz šim nebija pieejama.

    Reklāma

    Jaunās emocijas gaidāmas šajā nedēļā, un tās būs pieejamas gan datora, gan mobilajās versijās. Šis patiešām ir jauks žests no uzņēmuma, taču tam pašam šobrīd ir jāiztur viena no lielākajām cīņām saistībā ar ļoti daudz viltus ziņām un konspirāciju teorijām, kuras pārpludinājušas sociālo platformu. Tāpat Cukerbergs jau paziņojis, ka līdz 2021. gadam atcelti ar Facebook visi saistītīe publiskie pasākumi, un šādi notikumi varēs notikt vien līdz 50 cilvēku lielām grupām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma