Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer izziņo bezvadu austiņas ar pokebumbas lādētāju

    Jaunākie raksti

    Saturās visi pokemonu fani, jo datorspēļu aksesuāru ražotājs Razer izlaidīs speciālas pokemonu tematikai pārveidotas Razer Hammerhead bezvadu austiņas, kuras būs iespējams ielikt pašam savā “pokebumbā”.

    Austiņas būs tematiski dzeltenajā krāsā, kas nokrāsotas par godu visiem labi zināmajai elektriskajai “pelei” Pikachu, kā arī speciālā lādēšanas kārba būs ikoniskajā sarkanbaltajā lodes formā. Austiņas ar vienu uzlādi spēs darboties līdz 3 stundām, bet papildus kārbiņa to darbību pagarinās līdz papildus 15 stundām.

    Reklāma

    Avots: SlashGear

    Kaut arī avotos netiek precīzi norādīts, ka tās ir vienkārši citā krāsā pieejamas esošās Razer Hammerhead austiņas, pēc visiem parametriem un izskata tās ir pilnīgi identiskas. Austiņas vizuāli ļoti līdzinās klasiskajām Apple AirPods, piedāvājot IPX4 aizsardzību pret mitrumu, un 13 mm austiņu skaļrunis nodrošinās lielisku basu kvalitāti.

    Pagaidām šis modelis būs pieejams vienīgi Ķīnas tirgum sākot no 16. aprīļa un maksās 120 USD. “Pokebumbas” atvēršanas poga kalpos kā indikators par austiņu un kārbiņas uzlādi ar mazu LED ekrānu, piešķirot šim ikoniskajam elementam īsto vērtību.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    15.04.2020 10:33

    Pikaču ir pele??

    Kartupelis3
    15.04.2020 16:48

    nav, es vnk šokā.

    digitalk
    15.04.2020 17:15
    Reply to  Kartupelis3

    bet tagad jau visi zin, ka tas patiesībā ir Raiens Reinolds, kurš slēpās skapī kopā ar citiem skeletiem un Aviation Gin!!!

    PowerUser
    16.04.2020 11:35

    Ir ir pele, Kartupelis gan jau izlasījis pāris 2018. gada rakstus, kur kkas no Gamefreak stāstīja,ka oriģinālais dizains bija daļēji balstīts uz vāveri. Fakts ir tāds,ka mangā+visu veco gameboy spēļu pokedexā species skaidri un gaiši rakstīts mouse pokemon. Punkts. https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pikachu_(Pok%C3%A9mon)

    digitalk
    16.04.2020 11:48
    Reply to  PowerUser

    vo, zinošs cilvēks atnāca :) plusiņš tev.

    Reklāma