Web Analytics
More
    Reklāma

    Viedtālruņu izziņošanas priekšvakarā OnePlus maina logo un vizuālo identitāti

    Jaunākie raksti

    OnePlus parādījuši jaunu logotipu un pirmo reizi šo gadu laikā arī tiek mainīta zīmola identitāte. OnePlus izmainīti izmantotie fonti, logotipā “1” vairs nav tik kantains, kā arī strādāts pie izmantotajām burtu formām (fontiem), lai atvieglotu lasīšanu.

    OnePlus arī piedāvā jaunu vizuālo identitāti – tiks izmantotas arī jaunas, iepriekš OnePlus klāstā neesošas krāsas.

    Reklāma

    OnePlus jau ilgi izmanto paši savas burtu formas viedtālruņu saskarnē (pastāv arī iespēja pārslēgties uz ierasto Android fontu).

    OnePlus vadītājs Pīts Lau (Pete Lau) iepriekš intervijā atklājis vairākas būtiskas gaidāmās OnePlus 8 sērijas nianses. Jau iepriekš bija zināms, ka OnePlus 8 tiks pie 120 Hz ekrāna, bet jau tagad pateikts, ka OnePlus 8 sērija saņems arī 5G mobilo datu savienojumu. Vienlaikus gan OnePlus atkal kļūs dārgāki.

    Paziņojums par 5G ir visai loģisks, jo šis gads atnesis korekcijas procesoru tirgū – Qualcomm Snapdragon 865 ir jūtami dārgāks par pagājušā gada Snapdragon 855 un Snapdragon 855+. Snapdragon 865 nemaz nav iespējams iegādāties bez pavadošā X55 5G modema, kas vēl vairāk sadārdzina Snapdragon 865 izmantošanu.

    5G savienojums noteikti būs OnePlus 8 un OnePlus 8 Pro, bet par tā saucamo OnePlus 8 Lite modeli pagaidām nav skaidrības. OnePlus 8 sērijas oficiālā izziņošana gaidāma 14. aprīlī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma