Web Analytics
More
    Reklāma

    Roadgames piedāvā alternatīvu ceļojumu spēli, ko var spēlēt no mājām

    Jaunākie raksti

    Pielāgojoties jaunajiem apstākļiem, Draugiem Group uzņēmums Roadgames izstrādājis divas spēles, kas dod iespēju doties virtuālā piedzīvojumā un iepazīt Itālijas pilsētu Veronu un atklāt mūsu pašu Rīgu, neizejot no mājas.

    Atšķirībā no Roadgames spēles dabā, virtuālajā spēlē spēlētāji pārvietojas, izmantojot Google Street View, kurā meklē foto objektus un atbildes uz spēles jautājumiem.
    Spēles saturā iekļauti ne tikai Street View uzdevumi, bet arī uzdevumi prāta spēju pārbaudīšanai un jautrai laika pavadīšanai, iepazīstot Veronu un Rīgu, tajā pat laikā neizejot no mājas. Spēles virtuālā versija ir izstrādāta, lai tā maksimāli būtu pietuvināta reālai ceļojumu un sacensību pieredzei.

    Reklāma

    Spēli var spēlēt viens vai arī veidot komandu līdz 2 cilvēkiem. Vienas komandas dalībnieki spēles laikā var atrasties dažādās vietās. Sākot no šodienas līdz 14. aprīlim, pirmās spēles būs bezmaksas. Pēc tam komandas biļetes cena būs 4,99 EUR, no kuriem 1 EUR tiks ziedots tās valsts, kur notiek virtuālā spēle, medicīnas sistēmas atbalstam cīņā ar Covid-19.

    “Ne tikai cilvēkiem, bet arī uzņēmumiem ir jāpielāgojas jaunajiem apstākļiem. Šis ir veids, kā mēs pārprofilējam savu darbību – spēli pārceļam no reālās vides uz virtuālo, lai vienlaikus neradītu riskus sabiedrības veselībai un sniegtu atbalstu,” stāsta Roadgames vadītāja Liene Grenevica, piebilstot, ka jaunā spēle arī tika radīta, komandai strādājot attālināti.

    Ikviens, lejupielādējot Roadgames App lietotni App Store vai Google Play, var doties aizraujošā virtuālā ceļojumā viens pats vai kopā ar savu komandu. Spēles veidotāji plāno katru nedēļu pievienot jaunas spēles vietas no Eiropas un vēlāk arī visas pasaules.

    Lejupielādēt lietotni un uzzināt vairāk par spēli: www.roadgames.lv

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma