Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm piegādās viedtālruņu videokaršu atjauninājumus ar Play Store starpniecību

    Jaunākie raksti

    Qualcomm paziņojis, ka grasās piegādāt viedtālruņu videokaršu draiveru atjauninājumus vismaz četras reizes gadā. Turklāt draiveru atjauninājumi tiks piegādāti ar Google Play Store starpniecību.

    Jau uzreiz pateikts, ka viedtālruņu videokaršu draiveru atjauninājumu izplatīšanā būs iesaistīti arī ražotāji, kad varētu novest pie tā, ka viedtālruņu videokaršu draiveru atjauninājumi nemaz tik ātri pie lietotājiem nenonāk. Qualcomm no savas puses sola piedāvāt videokaršu draiveru atjauninājumus divus līdz trīs gadus, pārējais viss ir atkarīgs no ierīces ražotāja.

    Reklāma

    Zināms, ka videokaršu draiveru atjauninājumus saņems Snapdragon 865 un Snapdragon 765, kā citi jaunāki flagmaņu un vidējās klases viedtālruņu procesori.

    Sagaidāms, ka nākotnē Google varētu piedāvāt Android operētājsistēmas atjauninājumus ar Play lietotņu veikala starpniecību. Norāde uz šādu atjauninājumu saņemšanu atrasta Play Store APK datnes kodā. Protams, jāsaprot, ka Google var arī nekad šādu iespēju neieviest.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    25.03.2020 11:07

    Viņi varētu šādi padot arī kameras draiverus jaunākām OS versijām. Citādi tipiskā problēma ar jaunāku OS kā oficiāli atbalstītā – nestrādā kamera. Vai arī strādā foto, bet nestrādā video uzņemšana.

    Reklāma