Web Analytics
More
    Reklāma

    Grammarly konkurents Microsoft Editor pieejams Chrome un Edge lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Grammarly ir viens no maniem mīļākajiem rīkiem, kad kaut ko nākas uzrakstīt angliski. Grammarly ne tikai iesaka sinonīmus, lai atsvaidzinātu valodu, bet pat spēj pamanīt neskaitāmas gramatikas, pareizrakstības un citas kļūdas. Grammarly pieejams kā spraudnis tīmekļa pārlūkiem, kā Android tastatūra un Grammarly ir arī tīmekļa pārlūka versija.

    Microsoft spēris platu soli, lai sagatavotu spējīgu rīku, kas konkurēs ar Grammarly. Microsoft Editor jau šobrīd piedāvā pareizrakstības un valodas lietojuma pārbaudi vairāk nekā 20 pasaules valodās, kā arī tiek solīts, ka atbalstīto valodu skaits tiks papildināts nākotnē.

    Reklāma

    Microsoft Editor šobrīd pieejams kā tīmekļa pārlūka spraudnis Chrome un Edge pārlūkiem. Bezmaksas Microsoft Editor versijā pieejamas vienkāršas pareizrakstības un gramatikas lietojuma pārbaudes Word, Outlook.com un tīmekļa pārlūkā veiktajos ierakstos. Microsoft 365 Personal un Family lietotājiem būs pieeja uzlabotiem gramatikas ieteikumiem, stila labojumiem, biznesa stila valodas ieteikumiem u.tml.

    Microsoft Editor pieejams Edge un arī Chrome.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    08.04.2020 05:10

    Grammarly ir viens no maniem mīļākajiem rīkiem

    intereses pēc uzliku un tikpat zibenīgi nonesu. Arti, tu viņu privacy policy esi lasījis? jebkurš pārlūkā ievadītais teksts tiek nosūtīts uz serveriem ASV (kur GDPR ir tukša skaņa) un tiek glabāts tik ilgi, cik viņiem gribēsies. patīk dalīties ar savām parolēm?

    Kursors.lv
    08.04.2020 07:48
    Reply to  digitalk

    Tu esi drošs, ka paroles arī lido prom?

    digitalk
    08.04.2020 12:03

    nē, bet nevajag uzskatīt vēlamo par esošo.

    We collect this information as you use the Site, Software, and/or Services:
    User Content. This consists of all text, documents, or other content or information uploaded, entered, or otherwise transmitted by you in connection with your use of the Services and/or Software.

    Kursors.lv
    08.04.2020 12:40
    Reply to  digitalk

    Man vairāk doma bija par to vai paroļu lauki vispār jau pārlūka līmenī netiek filtrēti un tiem liegta pieeja paplašinājumiem?

    digitalk
    08.04.2020 12:50

    un kā tad visādi lastpass’i tiek tiem klāt? bez tam paroļu lauki mēdz būt dažādi, kā uzprogrammēts weblapā.

    es nonesu grammarly extension, jo tas pēc noklusēšanas ir ieslēgts visās weblapās, ieskaitot Firefox settingus, un to nevar iestatīt otrādi — visur izslēgts un piekļuvi piešķir individuāli.

    Kursors.lv
    08.04.2020 12:56
    Reply to  digitalk

    Par paroļu menedžeriem laba piezīme. Būs jāpapēta. Bet doma tev pareiza, ja šis liekas riskanti, tad nav jālieto Grammarly.

    Reklāma