Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi prezentējis 349 eiro vērtu 5G viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Februāra mēnesī Xiaomi izziņoja savus jaunos flagmaņus Ķīnas tirgum Mi 10 un Mi 10 Pro, bet Eiropas tirgum paredzētais Mi 10 Lite 5G prezentēts pagājušajā piektdienā. Vislielāko interesi tas noteikti piesaistīs ar 349 EUR cenu un iebūvētu 5G savienojumu.

    Jaunais Xiaomi mobilais telefons būs aprīkots ar astoņkodolu Snapdragon 765G procesoru, kā arī tam būtu jābūt aprīkotam ar vismaz 6GB operatīvo atmiņu, iespējams pat 8GB kā ziņo avoti, un 64 vai 128 GB iebūvēto ietilpību. Tas viss 6,5 collu ekrānā, ar 4160 mAh lielu bateriju, ko noteikti būs interesanti pavērot 5G darbībā. Komplektācijā būs ātrās uzlādes 20 W lādētājs. Precīzāka informācija par operatīvo atmiņu vēl sekos.

    Reklāma

    Mi 10 Lite 5G aizmugurē būs 4 kameras, no kurām jaudīgākā sasniegs 48 MP izšķirtspēju, bet attiecīgi nākamās būs 8 MP ļoti platā, 5 MP makro un 2 MP dziļuma sensoram. Priekšējā kamera būs aprīkota ar 16 MP izšķirtspēju. Un tas viss par nieka 349 EUR būs pieejams pircējiem jau maija mēnesī. Iespējams, ka šis telefons varētu kalpot par sava veida 5G dzinuli tieši no mobilo sakaru piedāvātāju puses, jo tirgū parādās arvien cenas ziņā pieejamākas ierīces.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma