Web Analytics
More
    Reklāma

    Polija noturēs bērnus mājās ar valsts Minecraft serveri

    Jaunākie raksti

    Lai arī parasti vecāki, veselības organizācijas un citi vēlētos redzēt bērnu rotaļu laukumos, braucot ar velosipēdiem un citādi sevi nodarbinot prom no datoriem un viedtālruņiem, tomēr vīrusa izplatība likusi visus paturēt mājās. Polija izveidojusi publisku Minecraft serveri, lai noturētu bērnus mājās.

    Polijas Minecraft  serveris gan pamatā veidots kā jautru apmācību vietne ar tā saucamajiem webināriem, dažādiem uzdevumiem par Polijas vēsturi un ģeogrāfiju, kā arī bērniem tiek izspēlētas balvas par augstu novērtējumu testos.

    Reklāma

    Minecraft serverī katram tiek piešķirta 60 x 60 spēles digitālo klucīšu vieta, kur bērni, jaunieši un pat studenti tiek aicināti izveidot ko interesantu. Arī šīs būves un skulptūras tik vērtētas marta beigās, labākajiem Minecraft veidojumiem tiks piešķirtas balvas.

    Microsoft vēl 2014. gadā iegādājās Minecraft par 2.5 miljardiem dolāru, šobrīd tiek uzskatīts, ka Minecraft spēle ir daudz vērtīgāka par iegādes cenu. Microsoft norāda, ka pārdoti 176 miljoni Minecraft spēles kopiju, padarot šo spēli par pasaulē pārdotāko.

    Mojang kopā ar Nvidia pagājušā gada augusta nogalē izziņoja spēles Minecraft vizuālo uzlabojumu pakotni, kas būs pieejama Nvidia RTX videokaršu lietotājiem spēles Windows 10 versijā. Minecraft Ray-Tracing uzlabojumi būs maksas pakotne, tā nonāks pie spēlētājiem kaut kad 2020. gadā. Pagaidām nav zināms, cik prasīgi būs Minecraft Ray-Tracing uzlabojumi. Iespējams, tie normāli darbosies tikai ar RTX 2080 Super un RTX 2080 Ti videokartēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma