Web Analytics
More
    Reklāma

    Video platforma Go3 visiem klientiem dod pieeju bērnu TV kanāliem

    Jaunākie raksti

    Go3 video straumēšanas platforma no šodienas iekļauj 3 aizraujošus bērnu TV kanālus visos abonementa plānos. Kanāli Kidzone+, Nickelodeon, Nick Jr. būs pieejami visiem platformas abonentiem līdz aprīļa beigām bez papildu maksas.

    • Kidzone+ ir kanāls bērniem, un tā mērķis ir iesaistīt, izglītot un radīt jaunākiem bērniem droša satura vidi. Šeit bērni atradīs visas jaunākās un aizraujošākās multfilmas. Kanāla satura atlase tiek veikta atbildīgi un ierunāšanu veic labākie pašmāju aktieri.
    • Nickelodeon ir bērniem un pusaudžiem paredzēts kanāls. Kanāls piedāvā seriālus, multfilmas un izglītojošus raidījumus latviešu valodā.
    • Nick Jr. kanālā tiek pārraidītas izglītojošas un izklaidējošas multfilmas pašiem mazākajiem skatītājiem. Šajā kanālā bērni var ne tikai sekot iemīļoto varoņu piedzīvojumiem, bet arī apgūt sociālās prasmes un attīstīt iztēli.

    Tāpat, jau kopš 1. marta visiem Go3 lietotājiem ir pieejams arī pavisam jauns vietējais kanāls bērniem – TV3 Mini. Tā ir izklaide bērniem drošā vidē, kurā atrodams plašs animāciju klāsts, tostarp iemīļotās Volta Disneja pārraides, kā arī populārākās pilnmetrāžas animācijas filmas, izglītojoši raidījumi un aizraujošas filmas visai ģimenei. Viss saturs ir pieejams latviešu valodā.

    Reklāma

    Zilvaras Zinkevicius, Baltijas reģiona sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītājs: “Go3, kas ir lielākā video satura platforma Baltijā, šobrīd pievienojas aizvien vairāk jaunu lietotāju. Mēs pieņēmām lēmumu atbalstīt ģimenes šajā mums visiem īpašajā laikā. Go3 novēl ikvienam saglabāt mieru un rūpēties par tuvākajiem.”

    Go3 nepārtraukti papildina satura katalogu ar jaunākajām filmām un seriāliem, dokumentālajiem raidījumiem un saturu bērniem. Go3 sniedz iespēju skatīties ne tikai vairāk kā 35 kanālus tiešraidē, bet arī baudīt Holivudas jaunākās grāvējfilmas, seriālus un labāko vietējo kino un seriālu saturu no Lietuvas, Latvijas un Igaunijas. Pašlaik platformā ir pieejamas vairāk nekā 1000 filmas un seriāli.

    Platforma Go3 ir pieejama viedtālruņos un planšetdatoros ar iOS un Android operētājsistēmām, datoros vietnē Go3.lv, Samsung TV (ar Tizen) un televizoros, kā arī citas ierīcēs ar Android TV operētājsistēmām. Platformā pieejamo saturu ir iespējams skatīties televizorā arī ar Chromecast risinājumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trel
    20.03.2020 20:55

    No vienas puses ir bļāvēju komūna, kas bļauj, ka brīvdienās jātaisa ciet lielveikalus, lai tur ģimenes nepavada laiku. Tai pašā laikā visiem vienalga, ka visādi strīminga servisi turpina bagātīgi papildināt savu piedāvājumu klāstu ar bērnu filmām. Pat TV GO3 reklamē, ka vecāki var izvēlēties – rotaļāties ar bērniem vai abonēt GO3 un pielipināt bērnus pie ekrāniem.
    Beigu beigās tā smieklīgi sanāk. Uz lielveikalu doties nevar, bet zombēties pie TV var.

    Kursors.lv
    20.03.2020 21:14
    Reply to  trel

    Manuprāt, par to bērnu zombēšanu pie ekrāniem satraucas tikai cilvēki, kam pašiem bērnu nav :)

    Donalds
    20.03.2020 23:11
    Reply to  trel

    Kāds nav sapratis, kādos nolūkos ir šie bezmaksas satura piedāvājumi pieaugušajiem un bērniem. Nebrīnītos, ka šis kāds ir vakar ieradies no Itālijas un šodien pirms došanās uz lielveikalu pauda savu sašutumu par zombēšanos.

    Bruno Bruno
    21.03.2020 00:26

    Diemžēl ļoti slikta pieredze lietojot Go3 aplikāciju TV. Sāku lietot jo 1 mēnesi bija bez maksas. Nolēmu turpināt jo gribēju turpināt skatīties šovu lauku sēta. Problēmu nebija, vis strādā. Pēc tam izvēlējos turpināt ar starta abonementu. Un sākās problēmas. Bildi rāda, bet skaņa nav. Vairākas reizes zvanīju. Solīja atrisināt. Pēc 1 nedēļas man pateica ka diemžēl palīdzēt nevar jo starta abonementā šovs Lauku sēta nav iekļauts, jāizvēlas Filmu abonements, tad viss strādās. (Bet tad kad es izvēlējos starta abonementu tur bija rakstīts ka tajā ir iekļauti ir jaunākie šovi). Diemžēl filmu abonometā arī bilde bija bet skaņa nebija. Tā kā datorā skaņa ar bildi bija tad nolēmu ka vairāk nervus nebojāšu, noskatīšos šovu datorā un tad atteikšos no Go3 pakalpojuma.

    KKTK
    21.03.2020 18:31
    Reply to  Bruno Bruno

    Tiem kas skatās šovu lauku sēta nepienākas pat internets…

    Skābene
    23.03.2020 12:26
    Reply to  KKTK

    Šova dalībniekam tak jābūt iespējai uz sevi no malas paskatīties! :)

    Ritvars
    29.03.2020 18:11
    Reply to  Bruno Bruno

    Arī paņēmu tgd izmēģināt. Tv kanāliem ir skaņa, bet filmām nav…

    Kristīne
    17.02.2021 08:47

    Mums arī go3 tv skaņas nav vispār.

    Reklāma