Web Analytics
More
    Reklāma

    MMD izlaiž Philips 346P1CRH monitoru

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists un Philips monitoru zīmola licences partneris MMD paziņo par Philips 346P1CRH LCD 34” (86,36 cm) monitora izlaišanu. Ar izliektu UWQHD displeju un DisplayHDR 400 šis monitors nodrošina izcilu vizuālo sniegumu, papildus piedāvājot virkni ērtu savienojamības funkciju, piemēram, iebūvētu USB-C dokstaciju un KVM slēdzi, kā arī plašu tehnoloģiju un jauninājumu klāstu, lai uzlabotu lietotāja ērtības un nodrošinātu pēc iespējas produktīvāku un patīkamāku darba dienu.

    Bezproblēmu savienojamība

    Attiecībā uz savienojamību, Philips 346P1CRH nodrošina visu. Aprīkots ar DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 un RJ45, tas piedāvā arī iebūvētu USB-C dokstaciju ar strāvas padevi, kas nodrošina tūlītēju produktivitāti. Lietotāji var vienkārši un ērti savienot visas savas perifērijas ierīces ar monitoru, novēršot kabeļu sastrēgumus, vienlaikus uzlādējot piezīmjdatoru ar vienu vienkāršu, atgriezenisku USB-C savienotāju, kas arī nodrošina augstas izšķirtspējas video un citu failu pārsūtīšanu ar lielu ātrumu un daudz ko citu. Pateicoties MultiView tehnoloģijai, lietotāji var izmantot divkāršā savienojuma un skata priekšrocības, lai vienlaikus darbotos ar vairākām ierīcēm, piemēram, personālo datoru un piezīmjdatoru. Savukārt MultiClient integrētais KVM slēdzis ļauj kontrolēt divus atsevišķus datorus ar vienu monitora-tastatūras-peles iestatījumu un nodrošina iespēju pārslēgties starp avotiem, nospiežot pogu.

    Reklāma

    Izcila attēla kvalitāte

    Philips 346P1CRH lietotājiem piedāvā CrystalClear attēlus ar UWQHD 3440 x 1440 izšķirtspēju, kas piedāvā īpaši izteiksmīgu un dzīvīgu attēla kvalitāti. VESA sertificēts DisplayHDR 400 nozīmē patiesi iespaidīgu papildu spilgtumu, dziļāku kontrastu un satriecošu krāsu attēlus. Ekrāna 178/178 plašie skata leņķi un UltraWide 21:9 formāts padara to pietiekami plašu, lai tajā ietilptu grupu darbs, kā arī daudzu failu salīdzinājumi, ko noteikti novērtēs finanšu, banku un grafiskā dizaina profesionāļi. Bet, pateicoties Adaptive-Sync tehnoloģijai, spēļu cienītāji priecāsies par vizuālo režīmu, kas garantē ātru, plūstošu spēli.

    Papildu komforts, lielākas ērtības

    Philips 346P1CRH ir aprīkots ar viedām, efektīvām funkcijām, kas uzlabo komfortu un ērtības. Noliecams statīvs ar regulējamu augstumu nodrošina ergonomisku vieglumu, bet TÜV sertificētas acu komforta funkcijas samazina acu nogurumu. Ērta, ar sejas atpazīšanas tehnoloģiju aprīkota Windows Hello™ uznirstošā tīmekļa kamera nodrošina drošu pieslēgšanos, un to var diskrēti noņemt, kad tā netiek izmantota. Šis monitors ir arī ekoloģiski pārdomāts, piedāvājot tādus enerģijas taupīšanas līdzekļus kā LightSensor un PowerSensor, kas var ietaupīt līdz pat 70% no enerģijas izmaksām. Tas atbilst arī EnergyStar 8.0, EPEAT* un RoHS standartiem, nesatur kaitīgas vielas, piemēram, dzīvsudrabu un svinu, un tā iepakojumam izmantots 100% pārstrādājams materiāls.

    Jaudīgais, iespējām bagātais un baudāmais Philips 346P1CRH monitors būs pieejams no marta ar ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 589 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma