Web Analytics
More
    Reklāma

    AnTuTu lietotnes pazūd no Google Play Store

    Jaunākie raksti

    Google no Play Store ir izņēmusi visas AnTuTu lietotnes – AnTuTu 3D Bench, AnTuTu Benchmark un AITUTU Benchmark (pēdējā paredzēta mākslīgā intelekta darbināšanas novērtējumam). Tiek pieļauts, ka AnTuTu varētu būt kaut kāda saistība ar Cheetah Mobile, kas arī licis Google rīkoties pirms padziļinātas izmeklēšanas veikšanas.

    Par Cheetah Mobile godaprātu ir šaubas jau kopš 2018. gada nogales.

    Reklāma

    AnTuTu meties sevi aizstāvēt, uzsverot, ka AnTuTu ar Cheetah Mobile nav nekāda sakara, kas varētu būt par iemeslu lietotņu izņemšanai no Google Play veikala. Cik noprotams, AnTuTu lietotņu pavadošajā dokumentācijā bija saite uz Cheetah Mobile, jo no Cheetah Mobile tika pirkts ārpakalpojums, kas nav tieši saistīts ar AnTuTu lietotņu darbību. Cheetah Mobile nekad nav bijuši pat tuvumā AnTuTu lietotnēm vai AnTuTu kontam Play veikalā.

    Šobrīd visas AnTuTu lietotnes ielādējamas tikai no AnTuTu mājaslapas kā APK datnes.

    AnTuTu uzskata, ka Google tuvākajās dienās atgriezīs visas AnTuTu lietotnes atpakaļ Play veikalā.

    Avotsgizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rudzu rikas
    11.03.2020 07:59

    Man ir cita potenciāla problēma. Ir viena aplikācija, kuru izmantoju ikdienā jau daudzus gadus (tiek veidtoa noteikta datubāze). Izstrādātāji (čehi) ir “pazuduši”. Aplikācija ir izņemta no playstore un iOS veikaliem (piēlauju, ka tāpēc, ka veidotāji neliekas par to vairs ne zinis), bet tā kā man ir premium versija, tad it kā google kontā viņa uzrādās kā man pieejama. Ja iet bez ielogošanās playstore pa tiešo, tad rāda, ka URL nav atrasts. Jautājums, kas notiek pārejot uz jaunu telefonu, ceru, ka varēs ieinstalēt atkal prmium versiju? Pamata versijai dabūju .apk, pat izveidoju .apk kopiju no tās, kas ir man telefonā, bet mēģinot uzlikt citā telefonā, aplikācija uzskata, ka tā ir pamata versija bez vajadzīgajām papildus funkcijām. Mēģināšu prasīt kaut kur, kaut kam vai nu lai uzlauž esošo pamata versiju un pārtaisa par premium, ja tas vispār ir iespējams, vai arī lai kāds uztaisa app no “0” pēc man vajadzīgajām prasībām un tad mēģināšu ieimportēt db no tagadējās app (standarta mysql db laikam jau tur ir). Jebkurā gadījumā izskatās pēc pamatīgas naudas tērēšanas šim mērķim. Bet nu labu analogu konkrētajam softam nav. Esmu meklējis daudz.

    Reklāma