Web Analytics
More
    Reklāma

    Google I/O konference būs skatāma tikai tiešraidē

    Jaunākie raksti

    COVID-19 jeb koronavīrusam ir vēl viens upuris – Google tikko paziņojusi, ka Google I/O 2020 izstrādātāju konference norisināsies, bet tā būs skatāma tikai attālināti tiešraidē (protams, arī ierakstā). Bet uz vietas Google I/O konferencē Kalifornijā neviens netiek gaidīts.

    Iepriekš bailēs no vīrusa tika atcelta Mobile World Congress izstāde, kurai vajadzēja norisināties pašās februāra pēdējās dienās. Šobrīd jau klīst runas, ka arī Tokijas 2020. gada vasaras olimpiskās spēles (norises laiks no 24. jūlija līdz 9. augustam) ir uz jautājuma zīmes.

    Reklāma

    Google I/O konference būs skatāma tiešraidē, tās datumi netiek pārcelti. Google I/O konference norisināsies no 12. līdz 14. maijam. Visiem, kuri iegādājās Google I/O konferences biļetes, tiks atgriezta nauda līdz maija vidum.

    No Google I/O konferences šogad tiek gaidīti jauni Pixel viedtālruņi, kā arī Google I/O konference iezīmēs laiku, kad interesentiem būs pieejama izmēģināšanai Android 11 operētājsistēma. Android 11 operētājsistēma jau šobrīd pieejama, bet tā ir nestabila, un to nevajadzētu uzstādīt savā vienīgajā ikdienas viedtālrunī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma