Web Analytics
More
    Reklāma

    Datorspēļu entuziastiem radīta speciāla gulta

    Jaunākie raksti

    Japānā bāzētais mēbeļu ražotājs Bauhütte, kurš specializējas tieši datorspēļu entuziastiem paredzēta aprīkojuma un aksesuāru veidošanā, prezentējis jaunu sajūtu iegūšanas līmeni spēļu laikā, jo būs pieejama speciāla gulta ar visu aprīkojumu spēlēšanai. Vairs nebūs nepieciešams atstāt, iespējams, savu mīļāko vietu ikdienā, visam esot rokas stiepiena attālumā.

    Ja dzīve ir tik lieliska un laiska, ka vari pavadīt visu dienu guļot gultā un spēlējot datorspēles, tad šī speciālā gulta būs ikviena “geimera” sapnis, jo tajā padomāts par dažādiem sīkumiem. Acīmredzami uzņēmumam ir pieredze un izpratne par to, kas nepieciešams datorpeles bīdītājiem augstākajā komforta līmenī.

    Reklāma

    Speciālais komplekts aprīkots ar divvietīgo gultu, kā arī skapīti, kurā ielikt uzkodas un dzeramos. Tas tiks papildināts ar lielu “pufa” maisu, kurš ļaus ieņemt ērto 45 grādu pozīciju, lai paēstu un padzertos, jo arī tam būs nepieciešams tik dārgais laiks. Vienīgi klaviatūras pozīcija ir 90 grādu leņķī, kā jau ierasts uz galda, kas varētu sagādāt nelielas problēmas, bet pēc pieejamiem foto šāda gulta būs paredzēta spēlmaņiem, kuri izmanto pulti.

    Speciālais komplekts būs aprīkots ar statīvu planšetdatoram, kuru būs iespējams saregulēt, lai tas atrastos tieši virs galvas, ļaujot pārskatīt sociālos tīklus guļošā stāvoklī. Nu kurš gan neatteiktos no tādas iespējas, lai svētdienas Instagram branča “storijus” ērti slidinātu pa ekrānu, pašam atrodoties gultā.

    Viss šis būs savienots ar galdu, zem kura atradīsies dators, bet uz tā 2 monitori. Aptuvenās izmaksas sākot no 1050 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Igors
    04.03.2020 11:47

    pēc muguras operācijas meklēju kādu uzparikti jo gadās strādāt pa 18 h dienā. Vienīgais variants ir stāvgalds. Šitā gulta nekam neder, tīnim vaļāties jā bet ne strādāt

    modano
    04.03.2020 18:15
    Reply to  Igors

    Slikts dizains, nav viduu cauruma un apaksha “shitbucket”, tas nozime ka dazreiz tomer buus jalien araa, vismaz lidz tam laikam kamer aptaukoshanas deel to vairs nevares izdariit.

    Andris
    05.03.2020 06:33

    Idiotisms

    digitalk
    05.03.2020 07:26
    Reply to  Andris

    vai tu zini, cik lieli Japānas lielpilsētās ir dzīvokļi?

    Gamer
    06.03.2020 16:55

    Gultu vajag uz vibro, lai ir ķermeņa masāža, sāku pēc pieredzes, nav viegli nogulēt 24h gamerojot

    Reklāma