Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī LinkedIn strādā pie “storiju” iespējas kā Snapchat

    Jaunākie raksti

    Sociālais tīkls LinkedIn ņēmis piemēru no populārajiem Snapchat, Instagram un Facebook, un vēlas arī biznesa sociālajā pasaulē ieviest video stāstiņus (“storijus”), tāpēc kompānijas iekšienē šobrīd notiek risinājuma testēšana, un drīz tas tikšot piedāvāts pirmajiem lietotājiem.

    Kā uzsver kompānijas pārstāvis par satura produktiem, tad LinkedIn meklē jaunas iespējas, kā nodrošināt komunikāciju starp cilvēkiem, to iesaisti. Tāpēc sekojot līdzi tirgus tendencēm, tieši video stāstiņiem ir atrasts jauns pielietojums. Tie varētu būt kā līdzeklis, lai ātri padalītos ar kādiem padomiem noteiktā darba izpildē, ikdienas momenti no darba ikdienas, caur kuriem cilvēkiem varētu sākt jautāt dažādas lietas. Jo LinkedIn par komunikāciju, tieši savedot kopā cilvēkus ar nākamajām darba vietām vai vienu biznesu pie otra.

    Reklāma

    Labs arguments ir arī tajā, ka mūsdienās ir paaudze, kura tieši caur šiem īsajiem video redz veidu, kā izteikt domas un sazināties. Šie cilvēki piesaka un pieteiks sevi darba tirgū, kura meklējumos arvien lielāku lomu ieņem tieši LinkedIn. Šāds saturs iet kopā ar kompānijas mērķi nosacīti brīvā formātā veidot savstarpējās biznesa attiecības, kurām ne vienmēr jābūt juridiski pareizi un skaisti formulētām, bet tās var būt dabīgi radušās no katra pieredzes caur video.

    Tiesa 2017. gadā platforma jau piedāvāja izveidot video, kurus ievietot savā profilā, kā arī 2018. gadā parādījās pirmie filtri, atbilstoši konkurentiem, tiesa ši iespēja nozauda. Līdz ar to jaunie stāstiņi būs kā otrais piegājiens. Izklausās, ka šoreiz tas tiks darīts ar lielāku pārliecību, taču kamēr iespēja nav oficiāli pieejama, par to nevaram būt droši.

    Kādas ir jūsu ikdienas attiecības ar LinkedIn? Noderīgi vai tomēr ne?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    29.02.2020 12:23

    lai arī LinkedIn mēģina tēlot biznesa orientētu soctīklu, bet tāpat rezultātā atgādina CV katalogu priekš meklējošamies un headhunteriem.

    Kursors.lv
    29.02.2020 12:36
    Reply to  digitalk

    Kā arī noder pārdošanas speciālistiem jaunu līdu prospektēšanai.

    Reklāma