Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC izlaiž augstas kvalitātes 240Hz QHD monitoru AG273QZ

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC paziņo par revolucionāru monitoru spēlētājiem, kuri meklē augstas kvalitātes aprīkojumu, jo īpaši sacensību spēlētājiem un esporta entuziastiem. 27” (68,6 cm) AOC AGON AG273QZ ir neaptverami ātrs, ar 240 Hz atsvaidzes intensitāti un īpaši zemu 0,5 ms reakcijas laiku (MPRT). Tā satriecoši izteiksmīgā QHD izšķirtspēja ar 2560 x 1440 pikseļiem piedāvā jaunu līmeni salīdzinot ar pašreizējiem 240 Hz Full HD modeļiem. Kaislīgākajiem spēlētājiem vairs nebūs jāizšķiras starp ātrumu un attēla kvalitāti. AG273QZ ir aprīkots ar nākamās paaudzes TN paneli, kas rada plašu pievilcīgu krāsu spektru (126,4% sRGB, 93,7% AdobeRGB). Tas var sasniegt maksimālo 400 nitu spilgtumu, un ir sertificēts ar VESA DisplayHDR 400, dekodējot un attēlojot HDR (augsta dinamiskā diapazona) attēlus. Turklāt AMD FreeSync Premium Pro tehnoloģija samazina gaidīšanas laiku, ko izraisa plašā HDR toņu kartēšana, savukārt mainīgais atsvaidzes intensitātes atbalsts novērš stostīšanos un asarošanu.

    Ātrs

    AGON– AOC premium spēļu sērijas nosaukums ir seno grieķu konfliktu, cīņu vai sāncensības termins. Pilnīgi jaunais AGON AG273QZ godam tur savu vārdu, jo tas ir veidots nerimstošai konkurencei ar 240 Hz atsvaidzes intensitāti un 0,5 ms reakcijas laiku, ievērojami samazinot pikseļu pārejas laiku tikai līdz pusei sekundes simtdaļas.
    Tā rezultātā AG273QZ nemeklē kompromisu, bet nodrošina vislabāko attēla kvalitāti un krāsu nianses, vienlaikus būdams zibenīgi ātrs.

    Reklāma

    Krāsains

    AG273QZ izmanto TN paneli nākotnes QHD izšķirtspējai (2560 x 1440 pikseļi) un atbalsta VESA sertificētu DisplayHDR400. Spēles un filmas, kas atbalsta HDR, var tik parādītas īpaši reālistiskos apgaismojuma apstākļos, krasi palielinot ieskaujošu efektu. AG273QZ panelis garantē iespaidīgi plašu krāsu gammu (126,4% sRGB, 93,7% AdobeRGB), kas ir tuvāk realitātei nekā jebkad agrāk. Runājot par krāsām: AOC Light FX ir pielāgojams RGB LED gredzens aizmugurē, lai spēlētājiem parādītu savas patiesās krāsas.

    Funkcionāls

    AOC zina, kas spēlētājiem ir nepieciešams, arī tāpēc, ka sponsorē G2 Esports komandu. Tāpēc nav pārsteigums, ka statīva augšdaļā ir pievienots ērts rokturis pārnēsāšanai, lai spēlētāji varētu ērti ņemt līdzi savu aprīkojumu uz turnīriem un LAN ballītēm. Turklāt, lai galdu vienmēr saglabātu tīru, spēlētāji austiņu turētājus var atrast abās monitora pusēs. AG273QZ ir aprīkots ar ergonomisku statīvu, kas ļauj regulēt augstumu, slīpumu un pagriešanas leņķi, un spēlētājiem saglabāt veselīgu pozīciju. Turklāt Flicker-Free tehnoloģija un Low Blue Light režīms samazina acu sasprindzinājumu ilgstoša spēļu maratona laikā. Pie papildu funkcijām pieder AOC Game Color (spēļu krāsa), AOC Shadow Control (ēnu vadība), seši spēles režīmi (no kuriem trīs ir pielāgojami lietotājam), atjaunināta OSD saskarne un jauna OSD programmatūra (G-Menu).

    AOC AGON AG273QZ būs pieejams februārī par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 769 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma