Web Analytics
More
    Reklāma

    Kompānija Dell Parīzē testē klēpjdatoru, kurš aprīkots ar 5G

    Jaunākie raksti

    Iespējams, Francijas prezidenta Makrona plāni valstij kļūt par jaunuzņēmumu centru kādā brīdī varētu sasniegt savus mērķus, jo pagājušajā piektdienā datoru ražotājs Dell paziņoja par veiksmīgiem 5G tīkla testiem sadarbībā ar telekomunikāciju uzņēmumu Orange.

    Šis ir jauns ieraksts 5G savienojuma ērā un reālā izplatībā, jo tieši ar portatīvo datoru ir veikti pirmie testi Parīzē. Eksperimentā izmantots Dell portatīvais dators 9510, kurš tika prezentēts CES 2020 izstādē šī gada janvārī. Sasniegtais ātrums ir 900 Mb/s, kādu mēs arī to šādos testos sagaidītu, kamēr tīklam nav lielas noslodzes.

    Reklāma

    Viens no lielākajiem mobilo sakaru sniedzējiem Eiropā Orange šādā veidā vēlas nodemonstrēt savas spējas 5G nodrošināšanās, uzsākot demonstrāciju un servisu tieši lielākajās pilsētās. Tam kā pamats kalpo sadarbība tieši ar Dell, jo kompānija šādi saredz iespēju prezentēt savu produktu veiktspēju.

    Dell 9510 portatīvajam datoram būtu jābūt pieejamam jau marta mēnesī, un tiek solīts, ka tas darbosies pat 30 stundas ar vienu uzlādi, kas priekš 15 collu portatīvā datora ar visu 5G savienojuma iespējamību liekas ļoti daudz.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma