Web Analytics
More
    Reklāma

    Japāņi rada viedtālruni, kas atpazīst uzņemtos kailfoto un liedz to publicēšanu

    Jaunākie raksti

    Japānas viedtelefonu ražotājs Tone Mobile piedāvā ļoti interesantu budžeta klases viedtālruni, kurā mākslīgais intelekts ir spējīgs noteikt, vai tiek uzņemtas nepiedienīgas un ļoti atklātas fotogrāfijas ar telefonu, tās spējot uzreiz arī izdzēst.

    Šis ir iebūvēts risinājums kameras aplikācijā jau sākuma komplektācijā, kas tieši šo telefonu padara atšķirīgāku no daudziem citiem. Tā galvenā doma ir jauniešu pasargāšana no pārsteidzīgiem lēmumiem sociālajos tīklos, kas var ietekmēt visu atlikušo dzīvi, jo bieži vien kādā dzīves posmā ļoti atklātu bilžu un video sūtīšana var nonākt nepareizajās rokās. Tāpat Tone e20 būs spējīgs jau saknē novērst šādu situāciju, ziņojot par neatbilstību un dzēšot uzņemto materiālu.

    Reklāma

    Ļoti noderīga iespēja ir tā, ka vecākiem ir iespējams saņemt ziņojumus par to, ja lietotājs – bērns/jaunietis – ir uzņēmis šāda veida kailfoto ar visu atrašanās vietu un aizmiglotu priekšskatījumu. Kompānija apgalvo, ka šīs bildes netiek glabātas mākoņservisos, nodrošinot papildus drošību. Šo sargāšanas un cenzēšanas iespēju gan ir iespējams izslēgt ar paroles palīdzību, tātad tehniski to var izdarīt arī pats jaunietis.

    Tiesa ir tāda iespēja, kā uzņemt ekrānuzņēmumu, kamēr tiek lietota kamera, kas principā ļautu uzņemt dažāda veida foto. Tas atsauc atmiņā līdzīgu spriedumu par iPhone iespēju ierakstīt ekrānā notiekošo, kas ļauj izvairīties no ekrānuzņēmumiem, par ko parādās informācija tādā lietotnē kā Snapchat.

    Telefona specifikācija 180 USD vērtai ierīcei izskatās tīri pieklājīga. To darbina Helio P22 procesors un Android 9.0 versija. Ir 3 aizmugurējās kameras ar 13 megapikseļiem, kā arī pirkstu nospieduma lasītājs e20 aizmugurē. 3900 mAh baterija tuvojas 4000 mAh Samsung S20 parametriem, kam arī ir 6,2 collu displejs.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    21.02.2020 10:46

    Kārtējais izstrādājums, kuru neviens sevi cienošs lūriķis nepirks. Vai arī turēs pa rokai “nesamaitātu” bildējamo.

    Oskars
    21.02.2020 13:13

    Kapec uzreiz lurikiem? Es piemeram bernam pieshchirtu, lai gan sarunas vecaku un bernu sarunas ne vienmer palidz un shis ir labs risinajums lai pasargatu savu bernu no smagaka pari nodarijuma. Jo nekad nevar zinat kas otra puse preti sezh sarunaas cilvekam.

    Viesturs Grabovskis
    21.02.2020 14:07

    Sfinksa kaķus, bildēt nevarēs :-(

    Ivo Yeblis
    22.02.2020 23:24

    Nez vai izmakšķerētu zuti ļaus nobildēt..

    Reklāma