Web Analytics
More
    Reklāma

    Aprīlī Rīgā norisināsies tehnoloģiju konference “Deep Tech Atelier”

    Jaunākie raksti

    3. un 4. aprīlī Rīgā notiks trešā starptautiskā tehnoloģiju konference Deep Tech Atelier,  vieta, kur vienkopus iespējams redzēt spilgtākos jauno tehnoloģiju uzņēmumus, kā arī pašam izveidot savu unikālu tehnoloģiju jaunuzņēmumu.

    Konference apvienos ambiciozus topošos jaunuzņēmējus, zinātnisko inovāciju radītājus un investorus, lai arvien pārliecinošāk pieteiktu Latviju kā deep tech jomas centru Ziemeļeiropā. Šogad īpaša uzmanība tiks veltīta medicīnas un kosmosa tehnoloģijām.

    Reklāma

    Konferences ietvaros Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina zinātniskos jaunuzņēmumus, pētniecības organizācijas, uzņēmējus, industriju un valsts pārvaldes pārstāvjus, investorus un ikvienu entuziastu, kas interesējas par tehnoloģiju un zinātnisko sasniegumu idejām, piedalīties diskusijās un iegūt praktisku pieredzi.

    Vienlaikus norisināsies arī 15. Komercializācijas reaktora zinātnisko tehnoloģiju jaunuzņēmumu veidošanas pasākums Ignition Event. Tā būs lieliska iespēja esošajiem un topošajiem uzņēmējiem izveidot savu jaunuzņēmumu kopā ar iepriekš izvēlētu tehnoloģiju autoriem.

    Konferences norises laiks un vieta: “Hanzas Perons”, 2020. gada 3. un 4. aprīlis

    Dalība konferencē ir bez maksas, iepriekš reģistrējoties: https://deeptechatelier.liaa.gov.lv

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma