Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākotnes Android ļaus spēlēt lielas spēles pirms tās ir pilnībā ielādētas

    Jaunākie raksti

    XDA Developers uzskata, ka atrastas pazīmes, kas norāda uz Google vēlmi padarīt nākotnes Android operētājsistēmas ērtākas – Android varētu ļaut uzsākt izmantot liela izmēra spēles un citas lietotnes pirms tās pilnībā ielādētas ierīcē.

    Te jānorāda, ka ideja nav jauna, to pašu pieeju varam redzēt Sony un Microsoft spēļu konsolēs, kā arī datorspēlēs. Piemēram, Apex Legends spēle ir spēlējama jau aptuveni pie 50% tās ielādes no tīmekļa. Spēlētājs īslaicīgi (līdz pilnai spēles ielādei) zaudē pieeju pie augstas kvalitātes tekstūrām un citiem niekiem.

    Reklāma

    Google šo pieeju nodēvējusi par Incremental File System, bet faktiski liela izmēra lietotnes un spēles tiek sadalītas daļās, pirmās tiek ielādētas daļas, kas ir kritiskas lietotnes darbināšanai. Pēcāk tiek ielādēti visādi vizuālie nieki, sākotnēji nevajadzīgi spēles līmeņi un tamlīdzīgi dati.

    Android 11 mēs vēl pie Incremental File System netiksim, bet 2021. gadā Google varētu jauno iespēju nodot lietotāju rokās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    19.02.2020 14:04

    Google tikai atkārto to pašu, kas jau reiz ir bijis. Līmeņu modeļu un tekstūru dalīšana atsevišķās pakās, dalītā līmeņu un resursu ielāde Flash spēlēm utt. Bet nu labi ka vismaz ir.

    Reklāma