Web Analytics
More
    Reklāma

    Black Shark kopā ar Tencent veidos spēlēm paredzētu viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Black Shark izziņojis partnerību ar spēļu izstrādātāju Tencent Games, lai veidotu jaudīgu, spēlēm paredzētu viedtālruni. Jau iepriekš Tencent kopā ar ASUS izlaida Ķīnā speciāli pielāgotu ROG Phone II Elite viedtālruņa versiju.

    Tencent Games ir viens no šobrīd aktuālāko spēļu izstrādātājiem, uzņēmums kopā ar citiem izstrādātājiem izlaidis PlayerUnknown’s Battlegrounds, Arena of Valor, Fortnite un Battlestate Games, bet Tencent Games ir pilnībā atbildīgs par Ring of Elysium.

    Reklāma

    Tiek pieļauts, ka jaunais viedtālrunis ir šobrīd zināms kā Black Shark 3, kam vajadzētu iznākt tuvāko mēnešu laikā. No Black Shark 3 tiek gaidīts 120 Hz ekrāns ar QHD vai 2K izšķirtspēju. Viedtālruni, visticamāk, darbinās Qualcomm jaunākais procesors Snapdragon 865.

    Black Shark 3 būšot pieejams ar 16 GB RAM un pamatīgu akumulatoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    21.01.2020 13:20

    Parasts viedtalrunis, ka jau ierasts kjinietis. Neka ekstravaganta un super nebus, ja neskaita bling, bling, kjinieshu variantaa. Un jaa nepatiik shie spelem paredzetie telefoni. Izskatas visi ka viens ljoti drausmigi.

    Krotow
    22.01.2020 10:44
    Reply to  Oskars

    Pag, vai tad “īstena spēļu dzelža” krutumu nenosaka pēc RGB piekarekļu daudzuma? Ja jau spīdēs un laistīsies visās varavīksnes krāsās, kāmīši pirks :D

    Reklāma