Web Analytics
More
    Reklāma

    Koronavīruss varētu palielināt Apple App Store apgrozījumu

    Jaunākie raksti

    Kamēr spēkā ir dažādi ierobežojumi Ķīnā, saistībā ar koronavīrusa izplatīšanos un ierobežošanu, Amerikas investīciju bankas Morgan Stanley analītiķe Keitija Hubertija uzskata, ka šāds periods varētu palielināt Apple lietotņu pārdošanas apjomus un ienākumus digitālajā veikalā App Store.

    Varbūt no humānas puses nebūti īsti korekti runāt par šādu efektu, taču kapitālisma laikmetā nevar nerunāt par cipariem un brīvo tirgu, jo kamēr cilvēki ir spiesti uzturēties iekštelpās, tiem ir vairāk brīvā laika, kurā spēlēties ar savām viedierīcēm. Kas attiecīgi var novest pie tā, ka lietotājiem ir pastiprināta interese meklēt citas izklaides iespējas, kuras varētu būt saistītas ar dažādām mobilajām spēlēm un citām brīvā laika aizpildīšanas lietotnēm.

    Šādiem izteikumiem ir pamatots segums, jo laika posmā no 2002. līdz 2003. gadam, kad Austrumāzijas reģionā izplatījās SARS saslimšana, tieši e-komercijas platformai Alibaba auga pārdošanas rādītāji. Kā arī spēle Game for Peace palielinājusi serveru kapacitāti, jo janvāra beigās bija novērojama paaugstināta spēlētāju aktivitāte, saistībā ar atcelto Ķīniešu Jauno gadu.

    Joprojām nav skaidri zināms, vai dažādu preču ražošanas un piegādes laikus ietekmēs uz laiku slēgtās rūpnīcas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Muah
    10.02.2020 15:12

    ābolu lietotāji baidās un sēž mājā, Android piekritēji tomēr iziet ielās?

    Kursors.lv
    10.02.2020 15:15
    Reply to  Muah

    Nē, Android ierīču lietotāji nemaksā par lietotnēm :)

    Emils Klasens
    11.02.2020 17:41

    Nemuldi 😉 Es pērku i dziesmas i lietotnes

    Reklāma