Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple, iespējams, plāno jaunu, aiz liekta stikla novietotu iMac

    Jaunākie raksti

    Baumotāji atraduši tīmekļa plašumos Apple iesniegtu patentu, kas varētu norādīt uz jauna iMac datora izstrādi. Patenta attēli rāda iespējamu iMac modeli, kas veidots no liekta stikla – dators vairs nestāvēs uz alumīnija kājas.

    Apple kādreiz bija visai slaveni ar dažādu dullu datoru dizainu izveidi. Pie dullākiem datoru izskatiem noteikti varētu minēt Power Mac G4 Cube un iMac G4. Bijuši arī citi puscaurspīdīgi un citādi interesanti Apple datoru modeļi, tāpēc aiz liekta stikla novietots iMac nebūtu nekas neparasts.

    Tiek pieļauts, ka šādas formas iMac lejasdaļā varētu izvietot tastatūru, kā arī bezvadu uzlādes paliktni pulksteņa un viedtālruņa uzlādei. Forumos jau izskanējušas vēlmes beidzot ieraudzīt pirkstu nospiedumu nolasītāju un varbūt pat sirdsdarbības sensoru, kuram arī atrastos vieta jaunajā iMac dizainā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    izliekts ābols
    28.01.2020 11:35

    Padomājiet vien, cik ergonomiski ir turēt klaviatūru tieši pie ekrāna. Tas der lidostas chekina terminālim (lidostās, kur nav online chek-ina), bet ne pilnas slodzes darbam.

    Miezis
    28.07.2020 13:57

    Īstenībā, ir daudz visādu versiju par šo tēmu, bet kāds būs, nav zināms. Ļoti gaidu jauno imaku, esošo dizainu vairs pirkt negribas, 8ņus gadus lietoju. Jāpacieas līdz septembrim. Cerams.

    Reklāma