Web Analytics
More
    Reklāma

    Nintendo viedtālruņu spēļu iegādei tērēts vairāk nekā 1 miljards dolāru

    Jaunākie raksti

    Analītiķi no Sensor Tower uzskata, ka Nintendo mobilo spēļu (viedtālruņiem paredzēto spēļu) ienākumi ir sasnieguši vienu miljardu dolāru. Interesanti, ka šo naudu ienesušas sešas Nintendo mobilās spēles. Vērā ņemti Android un iOS operētājsistēmu lietotņu veikali.

    Šīs sešas Nintendo spēles lejupielādētas 452 miljonus reižu, lielākais naudas ienesējs ir RPG tipa spēle Fire Emblem Heroes, kas ir atbildīga par 61% no kopējiem Nintendo viedtālruņu spēļu ienākumiem. Spēle Animal Crossing ienesa 12%, bet Dragalia Lost – 11%.

    Reklāma

    Super Mario sērijas spēles Super Mario Run un Mario Kart Tour bija ļoti aprunātas tīmekļa forumos, bet spēļu ienestā peļņa ir salīdzinoši niecīga. Super Mario Run tika ielādēts 244 miljonus reižu, bet spēle ienesusi tikai 7% no kopējiem viedtālruņu spēļu ienākumiem.

    Mario Kart Tour kļuva par Apple App Store visvairāk ielādēto spēli 2019. gadā, bet šī spēle Nintendo ienesusi tikai 8% no kopējiem viedtālruņu ieņēmumiem.

    Japāna, protams, bijusi Nintendo lielākā kliente ar 54% no veiktajiem pirkumiem viedtālruņu lietotņu veikalos. ASV veiktie pirkumi sastāda tikai 29% no Nintendo viedtālruņu platformu ienākumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma