Web Analytics
More
    Reklāma

    POCO X2 gaidāms jaunnedēļ, viedtālrunis saņems 120 Hz ekrānu

    Jaunākie raksti

    Kopš POCO F1 iznākšanas pagājis pusotrs gads, vēl pavisam nesen pastāvēja šaubas par otrā POCO viedtālruņa iznākšanu, bet nu jau ir zināms, ka POCO X2 viedtālruņa modelis gaidāms jau februāra pirmajās dienās. POCO X2 tiks izziņots 4. februārī Indijā, pagaidām gan nav zināms, kad tieši viedtālruni varam sagaidīt Eiropā.

    POCO X2 piedāvās 120 Hz ekrānu, tātad šis viedtālrunis sacentīsies ekrāna spējās ar OnePlus 8 sēriju un burtiski pāris citiem viedtālruņiem, kuri spēj nodrošināt 120 Hz attēla atsvaidzi. POCO X2 tiks pie šķidruma dzesēšanas sistēmas, kā arī Sony IMX 686 sensora galvenajai kamerai.

    Reklāma

    Tāpat POCO X2 būs uzstādīts parasts pirkstu nospiedumu nolasītājs zem galvenajām kamerām. Tas, visticamāk, darīts, lai samazinātu POCO X2 cenu. Sagaidāms, ka POCO X2 tiks arī pie 3.5 mm austiņu pieslēgvietas.

    Vairāki tīmekļa resursi norāda, ka POCO X2 būs ļoti līdzīgs Redmi K30 4G viedtālrunim, kas jau kopš pagājušā gada decembra pieejams Ķīnā.

    Par POCO X2 tehniskajām niansēm pagaidām ir tikai baumas – viedtālrunis varētu tikt pie Snapdragon 730G procesora kopā ar 8 GB RAM un 256 GB atmiņu.

    Avotsxda
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    27.01.2020 16:12

    Pagaidām turos pie Poco F1! Nekādu problēmu, laikam šis būs nākamais pirkums.

    LAN
    27.01.2020 17:55

    Ja būs Android ONE, tad varētu apsvērt šādu iespēju.

    Reklāma