Web Analytics
More
    Reklāma

    VIPER GAMING by PATRIOT laiž klajā Viper V380 austiņas

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš stāstījām par CES 2020 redzētajām jaunajām Viper V380 austiņām. Tagad pavisam oficiāli 23.janvārī V380 austiņas nonākušas Eiropas tirgos, tajā skaitā arī pie mums – Baltijā. Pirmie laimīgie austiņas jau ir notestējuši un saka, ka skaņas kvalitāte ir laba, kā arī apkārtējo trokšņu slāpēšana ir augstā līmenī. Izmantojot Hi-Fi klases 53mm neodīma draiverus, V380 lietotājiem piedāvā augstu jutīguma līmeni un skaņas kvalitāti, kas spēlmaņiem palīdz cīņā reaģēt ātrāk nekā konkurentiem.

    Produkta ergonomiskā koncepcija sastāv no gaiši pelēkām eņģēm ar lieliem ausu spilveniem un ir savienota ar regulējamu plastiskās ādas galvas saiti. Lieliskas austiņas ir būtisks pārnesums katram spēlētājam vissvarīgākajās spēļu kārtās. Neatkarīgi no tā, vai lietotājs vēlajās stundās vēlas baudīt 4K izšķirtspējas filmu vai sarīkot spēļu sesijas, 7.1. virtuālās austiņas ideāli aizstāj skaļruņus.

    Reklāma

    V380 ir universāls (angl. Omnidirectional) un noņemams mikrofons ar automātisku vides trokšņu slāpēšanas (ENC – Environmental Noise Cancellation) funkciju. V380 nodrošina augstas kvalitātes skaņas skaidrību, sazinoties ar komandas biedriem spēles laikā, nebēdājot par fona trokšņiem un izvairoties no atgriezeniskās saites skaņām (angl. Feedback noise).

    Kā jau pieņemts saistībā ar visiem Viper perifērijas produktiem, V380 austiņu apgaismojuma režīmus var nokonfigurēt, izmantojot specializēto Viper programmatūru.

    V380 produkts ir pieejams Baltijas tirgū jau šodien, tā cena sastāda 89.99 EUR. Produkta garantija sastāda divus gadus.

    Jau drīzumā plānojam notestēt šīs austiņas, lai salīdzinātu ar citām spēlēm paredzētām austiņām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma