Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC izlaiž divus jaunus 27″ QHD displejus ar lielisku tehnisko specifikāciju

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC paziņo par diviem jauniem G2 līnijas 27” spēļu displejiem ar QHD izšķirtspēju (2560 x 1440 pikseļi): Q27G2U un liekto CQ27G2U, kas palielina ieskaujošo efektu ar ļoti agresīvu 1500R izliekumu. Abiem monitoriem ir VA paneļi, kas apvieno ātru attēla reakciju un ātru atsvaidzes intensitāti. Ar 144 Hz atsvaidzes intensitāti lietotāji var izbaudīt vienmērīgu un ieskaujošu spēli, savukārt 1 ms MPRT ļauj rādīt vizuālus attēlus kustībā bez izplūšanas. Turklāt AMD FreeSync atbalsts atbrīvos no asarošanas un stostīšanās. Godkārīgie spēļu entuziasti novērtēs kristāldzidru attēla kvalitāti, tāpēc abi modeļi var lepoties ar 3000:1 dabiskā kontrasta attiecību (trīs reizes lielāku nekā TN vai IPS paneļi) un 120% sRGB un 90% AdobeRGB pārklājumu ar spilgtām, pievilcīgām krāsām.

    AOC jaunie 27” QHD displeji no G2 sērijas ir pieejami plakanā vai liektā (1500R) veidā. Neatkarīgi no tā, kuru izvēli izdarījāt, AOC ir integrējis visas funkcijas abos modeļos, kas ir nepieciešamas īstam spēļu monitoram, sniedzot jums vismodernāko:

    Reklāma

    • QHD izšķirtspēja: QHD izšķirtspēju veido 2560 x 1440 pikseļi, kas ir četras reizes vairāk nekā 720p izšķirtspēja vai 1,7x vairāk pikseļu nekā Full HD (1080p), tā piedāvā būtisku uzlabojumu, parādot papildu detaļas. 27” displejā QHD izšķirtspēja nodrošina ērtu 109 ppi pikseļu blīvumu.
    • 144 Hz atsvaidzes intensitāte: Rūpniecībā pārbaudīta augsta FPS (First Person Shooter), TPS (Third Person Shooter), sacensību un sim spēļu atsvaidzes intensitāte, lai spēlētāji varētu redzēt visniecīgākās izmaiņas un vizuāli reaģēt ātrāk uz spēles notikumu gaitu.
    • 1 ms MPRT: praktiski novērš kustību izplūšanu un parāda skaidru, asu attēlu katrā kadrā.
    • AMD FreeSync atbalsts: Pateicoties mainīgās atsvaidzes frekvences (VRR) tehnoloģijai ar AMD FreeSync atbalstu, paneļa atsvaidzes frekvence tiek saskaņota ar spēles kadriem sekundē, novēršot V-Sync radīto asarošanu un stostīšanos.
    • Augsta dabiskā kontrasta attiecība un spilgtas krāsas: Šo modeļu VA paneļi rada vienus no visdziļāk melnajiem toņiem un spilgtas, intensīvas krāsas, kā rezultātā iegūst augstu 3000: 1 dabiskā kontrasta attiecību. Abiem modeļiem vidēji ir 90% AdobeRGB, 120 % sRGB un 85 % NTSC pārklājums, atveidojot dabiskas, patiesas krāsas.
    • Ergonomika: Gan CQ27G2U, gan Q27G2U ir aprīkoti ar G2 sērijas eleganto un praktisko statīvu, kas papildināts ar spilgtiem sarkaniem akcentiem, lai uzsvērtu spēļu līnijas mantojumu. Statīvs nodrošina 130 mm augstuma regulēšanu papildus slīpuma pielāgošanai, palīdzot spēlētājiem sēdēt taisni un mazināt diskomfortu.
    • Elastība: Iebūvēts USB 3.0 centrmezgls ar četrām pieslēgvietām (viena ar ātru uzlādi) ļauj lietotājiem pieslēgt tastatūru, peli, tīmekļa kameru vai vienkārši jebkuras USB perifērijas ierīces, kā arī uzlādēt viedtālruni vai citas ierīces. Tas viss bez nepieciešamības sniegties pēc datora somas. Arī statīvā iebūvētā kabeļa pārvaldība palīdz jūsu galdu uzturēt glītu un tīru.

    AOC Q27G2U (plakans) ir pieejams kopš 2020. gada janvāra ar MSRP € 329 un AOC CQ27G2U (liekts) būs pieejams no šī gada Februāra ar MSRP € 339.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps Sedols
    24.01.2020 10:36

    “Turklāt AMD FreeSync atbalsts atbrīvos no asarošanas un stostīšanās.”

    Brīnumlīdzeklis :)

    Reklāma