Web Analytics
More
    Reklāma

    Nike sponsorēs profesionālus datorspēles League of Legends spēlētājus

    Jaunākie raksti

    Attīstoties e-sporta nozarei un popularitātei visā pasaulē, e-sportisti sāk saņemt līdzīgus sponsorēšanas līgumus kā tradicionālo sporta veidu pārstāvji. Nike noslēdzis līgumu ar datorspēles League of Legends (LoL) komandu SKT T1 no Korejas. To pārstāv viens no populārākajiem sportistiem ar iesauku Faker.

    Sporta apģērbu un apavu ražotājs Nike komandai piegādās pilnu ekipējumu – uniformas un apavus – tādējādi ieejot šajā nozarē kā viens no lielākajiem atbalstītājiem un sava veida pionieriem. Kompānija jau iepriekš atbalstījusi LoL profesionālo turnīru Ķīnā. Tāpat Korejas komandai tiks izstrādāta īpaša treniņprogramma no Nike, lai uzlabotu spēlētāju fizisko un emocionālo stāvokli, jo pētījums pierādījis, ka ar LoL spēlēšanu profesionālā līmenī var nodarboties vien 1 līdz 2 gadus.

    Reklāma

    Iepriekš bijām rakstījuši par kompānijas Puma radītajiem apaviem geimeriem, tā kā redzams, ka šī nozare sāk savu uzvaras gājienu gan no sponsoru piesaistes, gan veselu apģērba ķēžu veidošanas un speciālu fizisko treniņu izstrādāšanas. Kurš gan negribētu ērti iekārtoties savā speciālajā spēļu krēslā, kurš aprīkots ar vairākiem monitoriem, labāko klaviatūru, pelīti un sniedz atbilstošas fiziskās sajūtas dažādu spēļu laikā. Tam visam pa virsu savs speciālais ietērps.

    Iespējams, ka tieši šāda kombinācija ir vajadzīga tiem, kuri ir ieinteresēti Latvijas pirmajā digitālajā autošesejas čempionātā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma