Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple par 200 miljoniem iegādājas mākslīgā intelekta kompāniju Xnor

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā kompānija Apple iegādājusies jaunuzņēmumu Xnor.ai, kurš nodarbojas ar mākslīgā intelekta darbināšanu tieši uz pašas ierīces, neizmantojot mākoņdatošanu un internetu.

    Darījuma summa tiek lēsta aptuveni 200 miljonu apmērā, kaut arī investīcijas tajā bijušas aptuveni 14,6 miljonus lielas. Šīs kompānijas iegāde no Apple puses varētu būt saistīta lielākoties ar datu drošību, jo sniegtās iespējas mākslīgo intelektu darbināt uz salīdzinoši vienkāršām elektroniskajām ierīcēm, ļautu kompānijai arvien vairāk attīstīt savus jaudīgos dzelžus un vienkārši neļaut informācijai plūst tīmeklī, izņemot personīgo ierīci.

    Reklāma

    Prognozēts, ka šīs tehnoloģiskās iespējas ļaus attīstīties Apple virtuālajam asistentam Siri, kā arī papildinātajai realitātei un sejas atpazīšanai tieši ar telefonā pieejamo aparatūru. Tāpat tas ļautu uzlabot dažādu mājas viedierīču funkcionalitāti, piemēram, novērošanas kameras.

    https://www.youtube.com/watch?v=FG31XxX7ra8

    Šis ir lielisks piemērs, kas principā attēlo mūsdienu biznesa pasauli, ka izdomājot risinājumu specifiskai problēmai, lielās tehnoloģiju kompānijas to vēlēsies iegūt savā īpašumā ar atplestām rokām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma