Web Analytics
More
    Reklāma

    Bolt ievieš vairāku brauciena pieturvietu funkciju

    Jaunākie raksti

    No šodienas visiem Bolt lietotājiem būs iespējams mobilajā lietotnē izmantot jaunu funkciju, lai uzstādītu vairākas pieturvietas pirms galamērķa.

    Pēc lietotāju pieprasījuma, transporta pakalpojumu platforma Bolt savā mobilajā lietotnē ir ieviesusi jaunu funkciju, kas atļauj braucieniem pievienot papildus pieturvietas. Šāda iespēja klientiem ir pieejama ar jaunāko lietotnes Bolt versiju. Klienti, kas meklē vajadzīgo galamērķi, adreses lodziņa labajā pusē redzēs nelielu “+” zīmi, kuru nospiežot, iespējams braucienam izveidot papildus pieturas punktus. Vienā braucienā lietotājs var izvēlēties līdz pat trim pieturām, no kurām pēdējā ir ceļojuma galamērķis.

    Reklāma

    “Mums ir svarīgi attīstīties, tāpēc uzklausot klientu vēlmes, esam ieviesuši jaunu funkciju – iespēju norādīt vairākas pieturvietas, tādejādi veicinot kopbraukšanu un ļaujot lietotājiem izvēlēties sev piemērotāko maršrutu. Arī nākotnē mēs turpināsim pilnveidot aplikāciju, lai padarītu to pēc iespējas draudzīgāku ikvienam,” komentē Kārlis Ķezberis, Bolt Latvija reģionālais vadītājs.

    Papildus pieturvietas jāizvēlas piesakot braucienu, jo jaunā funkcija ļauj pasažieriem uzreiz redzēt cenas braucieniem ar vairākām pieturām. Uzsākot braucienu, autovadītājs redzēs izvēlēto maršrutu ar visām pieturvietām savā Bolt lietotnes kartē.

    Jaunā Bolt funkcija Android un iOS programmatūru lietotājiem tika pakāpeniski ieviesta jau sākot no 14. janvāra un paredzēts, ka 21. janvārī šī funkcija būs pieejama visiem mobilās aplikācijas lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maxal
    20.01.2020 11:19

    Super.
    Vai ir kāda informācija par to, cik gara var būt apstāšanās maršruta vidus pieturvietā ?

    Skrējējs
    21.01.2020 22:45

    Labs jautājums – kādēļ ievērojamā cenu palielināšana nav izziņota publiski, bet gan “iedarbināta” pa kluso

    Kengurs
    21.01.2020 22:52
    Reply to  Skrējējs

    nupat apskatījos, cik izmaksā man zināms maršruts un cena tik tiešām stipri pieaugusi.

    Reklāma