Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips prezentē 243B9 monitoru ekoloģiski atbildīgiem profesionāļiem

    Jaunākie raksti

    Philips monitoru zīmola licences partneris MMD paziņo par Philips 243B9 LCD monitora izlaišanu. Aprīkots ar USB-C dokstaciju, ātrgaitas USB 3.2 un Full HD 1920×1080 izšķirtspēju ar IPS tehnoloģiju, šis 24” (pa diagonāli 60,5 cm) monitors ir paredzēts, lai vienkāršotu darba vietas iekārtojumu un tādējādi arī palielinātu produktivitāti. Pateicoties regulējamai SmartErgo pamatnei, enerģiju taupošam PowerSensor un 100% otrreizēji pārstrādājamam iepakojumam, ir garantēts arī komforts lietotājiem un samazināta ietekme uz vidi.

    Vienkārša savienojamība

    Ņemot vērā vienkāršību un ērtu lietošanu, izstrādātais Philips 243B9 piedāvā USB-C dokstacijas ātrumu un elastīgu enerģijas piegādi. Izmantojot vienu plānu, atgriezenisku savienotāju, lietotāji var uzlādēt saderīgu klēpjdatoru, skatīties augstas izšķirtspējas video un pārsūtīt datus ar ļoti lielu ātrumu. Šim monitoram ir arī HDMI pieslēgvieta, tas nozīmē, ka lietotāji var baudīt augstas kvalitātes digitālo video un audio, kas pārraidīti pa vienu kabeli no AV avotiem, ieskaitot DVD atskaņotājus, videokameras un personālos datorus.

    Reklāma

    Komforts un bauda

    Philips 243B9 ir aprīkots ar vairākām tehnoloģijām, lai nodrošinātu acīm maksimāli ērtu attēla kvalitāti. IPS tehnoloģija nodrošina īpaši platu skata leņķi un izteiksmīgus, spilgtus attēlus, savukārt Full HD izšķirtspēja nodrošina vairāk detaļu un lielāku skaidrību. Pateicoties LowBlue režīmam, skatītāji izbaudīs acīm ērtu produktivitāti. Philips 243B9 ir arī aprīkots ar regulējamu SmartErgo pamatni, kas piedāvā ergonomisku komfortu, kā arī integrētu kabeļa pārvaldību.

    Videi draudzīga produktivitāte

    Papildus komfortam, kvalitātei un elastīgumam Philips 243B9 ir arī energoefektīvs un atbilst vairākiem vides standartiem un sertifikātiem, ieskaitot EnergyStar 7.0, TCO Edge un RoHS. Iebūvētais Power Sensor automātiski uztver lietotāja klātbūtni un attiecīgi pielāgo monitora spilgtumu un garantē ilgāku monitora darbmūžu un enerģijas ietaupījumu līdz 80 %, savukārt nulles enerģijas slēdzis nodrošina nulles enerģijas patēriņu un vēl vairāk samazina monitora oglekļa nospiedumus vidē. Philips 243B9 korpuss izgatavots no 85 % pārstrādātas plastmasas, kas nesatur PVC/BFR, un ir pilnīgi bez dzīvsudraba un svina, un tas ir iepakots 100 % pārstrādājamā iepakojuma materiālā.

    Elegants, elastīgs un ilgtspējīgs Philips 243B9 monitors būs pieejams no 2020. gada janvāra par ieteicamo cenu 219 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma