Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā notiks finanšu tehnoloģijām un inovācijām veltīta konference “PaymentConf 2020”

    Jaunākie raksti

    Laikā, kad tradicionālās maksājumu kartes un skaidru naudu lielā mērā ir aizstājuši bezkontakta maksājumi un digitālie maciņi, finanšu nozares uzņēmumiem jāsaskaras ar dažādiem izaicinājumiem, radot jaunus maksājumu produktus un pielāgojot tos digitālajām tehnoloģijām. Turklāt jāspēj izpildīt arī daudzās Eiropas Savienības prasības, kas sevišķi aktuālas saistībā ar naudas atmazgāšanas novēršanas un vispārīgo datu aizsardzības regulām.

    Lai piedāvātu maksājumu produktu attīstītājiem un fintech uzņēmumiem iespēju uzzināt par tehnoloģiju aktualitātēm, regulējumiem un inovācijām, kā arī citu kompāniju pieredzes stāstiem, Rīgā no 4. līdz 5. februārim notiks jauna finanšu tehnoloģijām veltīta konference „PaymentConf 2020”.

    Reklāma

    „PaymentConf 2020” idejas autors, ilggadējs starptautisku IT konferenču rīkotājs Rīgā – uzņēmuma „A-Heads Consulting” vadītājs Dmitrijs Buzdins uzsver šādas finanšu tehnoloģiju konferences nepieciešamību Baltijas mērogā:

    „Finanšu tehnoloģiju nozare pašlaik saskaras ar vairākiem izaicinājumiem, bet tajā paša laikā tas dod iespējas fintech uzņēmumiem attīstīt jaunus piedāvājumus. Šī konference ir nozīmīga ar to, ka tās saturs ir pielāgots aktuālu praktisko jautājumu risināšanai un ir vērtīgs gan kā iedvesmas avots, gan kā ricības plāns. Šī konference nodrošinās platformu tiem, kas vēlas satikties ar kompānijām, kas jau šodien ievieš maksājumu inovācijas Baltijas un Eiropas tirgū.”

    Konferencē uzstāsies vairāk kā 20 pieredzējuši finanšu tehnoloģiju eksperti, krāpšanas riska novēršanas speciālisti, maksājumu produktu un pakalpojumu izstrādātāji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Lielbritānijas un Vācijas, tajā skaitā pārstāvji no „TransferWise”, „N26”, „Swedbank”, „Latvijas Banka”, „Tieto”, „Ravelin” un citiem uzņēmumiem.

    Konferences mērķauditorija ir fintech uzņēmumu maksājumu produktu un pakalpojumu izstrādātāji, menedžeri, IT produktu vadītāji, riska analītiķi kā arī fintech jaunuzņēmumi un citi entuziasti, kam ir būtiski orientēties maksājumu pasaules tehnoloģijās un regulējumos, lai celtu savu konkurētspēju un veicinātu savu produktu attīstību.

    Konferences caurvijošais motīvs ir atklātība un veselīga konkurence finanšu tehnoloģiju nozarē, uzņēmumiem daloties gan par veiksmīgi realizētiem risinājumiem, gan grūtībām, ar ko jāsaskaras jaunuzņēmumiem, uzsākot darbu pie jauna produkta ieviešanas. Konferences dalībnieki piedāvās savu skatījumu uz tādām aktuālām tēmām kā PSD2, API un Open Banking izmantošanas iespējām, 3D Secure 2.0 ieviešanu karšu maksājumos, PCI DSS prasību ievērošanu, kā arī meklēs atbildes uz jautājumiem uz to, kā izskatīsies maksājumu tirgus nākotnē un kā pielāgoties tam jau šodien.

    PaymentConf 2020 notiks 4.-5.februārī, Rīgā. Konferenci rīko lielākā un aktīvākā informācijas tehnoloģiju biedrība Latvijā – „devclub.lv”, kas organizē arī tādas konferences kā „RigaDevDays”, „FrontCon”, „DevOps Unicorns”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma