Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS ROG parāda ROG Strix Go 2.4 spēlēm paredzētas bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    CES 2020 norises laikā ASUS prezentējis ROG Strix Go 2.4 bezvadu austiņas, kas paredzētas datorspēļu entuziastiem. ROG Strix Go 2.4 austiņas izmanto 2.4 GHz savienojumu saziņai ar datorā ievietotu USB Type-C puļķi.

    ASUS sola, ka ROG Strix Go 2.4 ar vienu uzlādi darbosies 25 stundas, kas ir vērā ņemams sniegums, jo 2.4 GHz izmantošana tērē vairāk enerģijas par Bluetooth. Toties 2.4 GHz nodrošina minimālu skaņas aizturi, kas ir viena no lielākajām Bluetooth savienojuma problēmām.

    Reklāma

    ROG Strix Go 2.4 komplektā ir USB Type-C savienojums, kas atļauj ROG Strix Go 2.4 izmantot kopā ar modernākiem datoriem un viedtālruņiem, tāpat komplektā būs pāreja uz USB 2.0 un arī vads ar 3.5 mm standarta spraudni.

    ROG Strix Go 2.4 skanējumu nodrošina 40 mm ASUS Essence skaļruņi. Tiek solīts, ka vada savienojums nodrošina Hi-Res audio (10 Hz līdz 40 kHz) ROG Strix Go 2.4 austiņām. ROG Strix Go 2.4 iebūvētā mikrofona darbību uzlabos mākslīgais intelekts, kā arī austiņas pielāgojamas ar Armoury Crate programmatūru.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma