Web Analytics
More
    Reklāma

    Unikālajiem un inovatīvajiem viedtālruņiem nebūt nav veicies ideāli

    Jaunākie raksti

    2019. gadam vajadzēja būt pārpildītam ar jaunām un iepriekš pat sapņos neredzētām tehnoloģijām. Samsung un Huawei mums solīja lokanu ekrānu viedtālruņus jau vasarā, bet tikai Samsung izdevās ar otro mēģinājumu uzsākt pārdot ikdienā izmantojamu Galaxy Fold. Latvijā gan pagaidām Galaxy Fold nepiedāvā un mums nav bijusi iespēja to izmēģināt.

    Arī Motorola solīja lokana ekrāna Razr viedtālruni, kura iznākšana tika atlikta uz nezināmu laiku.

    Reklāma

    Protams, šie minētie viedtālruņu modeļi ir nenoliedzami dēvējami par unikāliem un varbūt pat inovatīviem, tāpēc ir saprotams, ka ar to piedāvāšanu pircējiem var rasties problēmas. Mārketinga nodaļa pasteidzās, tehnoloģiju ļaudis atpalika par pāris gadiem.

    Manuprāt, dīvainākā aizkavēšanās ir Xiaomi ar Mi Mix Alpha viedtālruni, kura cenai vajadzētu būt ap 2800 dolāriem. Xiaomi šo viedtālruni parādīja septembrī, bija pat izlikts apskatei Mi Mix Alpha viedtālrunis, bet pie pircējiem tas tā arī nav nonācis. Interesanti, ka šo viedtālruni jau var atrast Aliexpress un eBay par gana augstu cenu. Grūt pateikt, vai šis ir īsts piedāvājums, jo tika baumots, ka Xiaomi bija izdevies saražot un pārdot dažus simtus Mi Mix Alpha viedtālruņu Ķīnā.

    Par OnePlus baumo, ka tiekot gatavots lokans viedtālrunis, tas varēt būs mums Latvijā pieejamākais lokana ekrāna modelis.

    Cerams, ka šis gads mums tomēr atnesīs iespēju par necilvēcīgu cenu nopirkt vismaz pāris lokanus vai kā citādi unikālus viedtālruņus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma