Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Chrome ļaus ērtāk veikt zvanus ar Android viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Visai labas ziņas Google Chrome galddatora tīmekļa pārlūka izmantotājiem – no Chrome varēs ļoti ērti nosūtīt telefona numuru, lai veiktu zvanu Android viedtālrunī. Iepriekš šādas iespējas pastāvēja, bet nācās izmantot trešo pušu lietotnes, piemēram, Pushbullet. Trešo pušu lietotņu izmantošana gan nav tik ērta.

    Kā viss šis jaukums strādā? Nāksies atjaunināt Google Chrome pārlūku datorā, pēc tam var iezīmēt jebkuru telefona numuru un nosūtīt to uz Android viedtālruni. Protams, Android viedtālrunī arī jābūt uzstādītam Chrome pārlūkam un abos pārlūkos ir jāpiesakās ar vienu lietotājvārdu.

    Reklāma

    Man pašam šāda iespēja vēl nedarbojas, iespējams, nāksies pagaidīt vēl pāris dienas līdz saņemšu jaunāko Google Chrome versiju galddatorā. Vienmēr gan arī pastāv jautājums – vai šāda iespēja vispār kādam noderēs, jo galddatorus izmantojam arvien retāk, kā arī telefona numurus jau šobrīd ir ļoti ērti samedīt dažādos meklēšanas dziņos un digitālajos balss asistentos uzreiz pašā viedtālrunī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KasparsB
    19.12.2019 15:12

    Pa manam nekas jauns.. šo fīču pamanīju jau salīdzinoši pasen.. Tiesa izmēģinājis neesmu.

    btw.. ar pieteikšanos vien nepietiks, jābūt ieslēgtai sinhronizācijai arī :)

    btw2.. internetā var atrast, ka darbojas no vismaz 78.versijas jau.

    Igors
    19.12.2019 19:02
    Reply to  KasparsB

    Kā minimums jau pastāv 2 mēneši

    Jurģis Mūrnieks
    20.12.2019 00:42

    Nja si ficia jau kadu laiku ir. Iezime telefona nr uzspied send to paradas telefona midelis ar labo peles taustinu, tad atbloke telefonu un jauzspiez tikai zvanit.

    Reklāma