Web Analytics
More
    Reklāma

    JBL plāno ražot bezvadu austiņas ar gandrīz mūžīgu akumulatora darbības laiku

    Jaunākie raksti

    JBL ar pūļa finansējuma atbalstu plāno piedāvāt ierasta izskata bezvadu austiņas, kuras nekad nenāksies lādēt. JBL Reflect Eternal austiņu izveide tiks finansēta ar IndieGoGo pūļa finansējuma kampaņu, to plānotā cena ir 99 dolāri, austiņas varētu pie pirmajiem atbalstītājiem nonākt jau pēc gada.

    JBL Reflect Eternal austiņu pamata ideja jau nav slikta – tām ir neizmantots laukums uz lietotāja galvas virsas, tur tiek izvietoti lokani Saules enerģijas panelīši. JBL šobrīd norāda, ka Reflect Eternal nāktos tikai 2 stundas un 30 minūtes turēt Saules gaismā katru dienu, lai tās nekad nenāktos pieslēgt pie vada uzlādes veikšanai.

    Reklāma

    JBL Reflect Eternal austiņas enerģiju ņemtu arī no apgaismes ķermeņiem telpās, bet tad gan uzlāde būtu daudz lēnāka. Citos aspektos Reflect Eternal ir parastas bezvadu austiņas ar Google Assistant un Alexa digitālo asistentu atbalstu.

    Līdzīgas idejas aksesuārus piedāvā Logitech un Garmin.

    Man reiz bija AA tipa akumulatoru lādētājs ar Saules paneli, tā bija aptuveni plaukstas izmēra ierīce (tātad paneļa izmērs nebija neko dižs). Ja nemaldos, ražotājs bija kaut kas pazīstams – Energizer, Duracel vai kaut kas no tik augstiem plauktiem. Diemžēl mūsu laika apstākļos divus aptuveni 1000 mAh akumulatorus ierīce ar Saules enerģiju spēja uzpildīt 18 vasaras dienās. Tas bija aptuveni pirms 10 gadiem. Protams, šobrīd Saules paneļi ir kļuvuši efektīvāki.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma