Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft atteiksies no Cortana asistenta iOS un Android ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Microsoft paziņojis, ka grasās atteikties no Cortana lietotnēm iOS un arī Android operētājsistēmās. Atsevišķi izdalītu Cortana lietotni sākumā zaudēs vairākas lielās valstis (Vācija, Kanāda, Indija, Meksika utt.), bet par mazākām valstīm pagaidām precīzu ziņu nav. Cortana lietotne viedierīcēs pārtrauks darboties nākamā gada 31. janvārī.

    Ar Cortana izveidotie atgādinājumu būs pieejami Cortana Windows versijā, kā arī tie tiks automātiski pārnesti uz Microsoft To Do lietotni, kas arī pieejama iOS un Android.

    Reklāma

    Vienlaikus paziņots, ka Cortana tiek integrēta Microsoft 365 produktivitātes lietotnēs.

    Zināms, ka pie Cortana digitālā asistenta nevarēs tikt arī ar Microsoft Launcher starpniecību, arī no šīs Android lietotnes Cortana tiks izvākta nākamā gada janvāra pēdējās dienās.

    Microsoft nav pateicis, kas tieši licis Cortana asistentu izņemt no iOS un Android. Visticamāk, Cortana šajās operētājsistēmas tiek izmantota ļoti niecīgos apjomos, un to nav izdevīgi uzturēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nelabojams
    19.11.2019 14:49

    Da viņi vispār varēja atteikties no šī krāma un pārtaisīt to par atsevišķi instalējamu opciju.

    Krotow
    19.11.2019 17:05

    Beidzot pieleca, ka vienkārši meklējot lokālajā diskā esošu failu, pirms tam nav jārāda 150 drazas ar līdzīgu nosaukumu no interneta.

    Reklāma