Web Analytics
More
    Reklāma

    AnTuTu izziņo ātrākos Android viedtālruņus flagmaņu un arī vidējās klases kategorijās

    Jaunākie raksti

    AnTuTu izziņojis uzreiz divu Top 10 viedtālruņu veiktspējas testu rezultātu apkopojumus – šoreiz pagodināti ne tikai flagmaņi, bet otrā topā iekļauti arī vidējās klases viedtālruņi, kas ir patīkama pārmaiņa pret ierastajiem veiktspējas topiem.

    AnTuTu topu veidošanai dati vākti no 1. līdz 30. novembrim.

    Reklāma

    Flagmaņu līderis ir ASUS ar ROG Phone II, tam seko OnePlus un Realme modeļi. Turklāt novembra mēneša rezultāti ļoti atšķiras no iepriekšējiem AnTuTu topiem, kur pārsvarā augstus rezultātus uzrādīja Ķīnas viedtālruņu modeļi. Tiesa, lielais vairums no Top 10 modeļiem tāpat būtu dēvējami par ķīniešiem, bet pie mums gana zināmiem un pat nopērkamiem ķīniešiem.

    Vidējās klases topā dominē Redmi Note 8 Pro (Helio G90T procesors), Oppo Reno2 (Snapdragon 730G), kam seko  Xiaomi Mi 9T un Samsung Galaxy A80 (Snapdragon 730 procesors). Tālāk seko viedtālruņi ar Snapdragon 710 un 712 procesoriem, bet topu noslēdz Snapdragon 675 procesora modelis pēdējās divās topa vietās.

    Arī vidējās klases topā vairs nav daudzu maz zināmo ražotāju, kas liek domāt, ka AnTuTu varētu būt izskaudis iespēju mānīties ar veiktspējas testu rezultātiem.

    AnTuTu norāda, ka Top 10 iekļūst tikai viedtālruņi ar jaudīgu procesoru, kā arī ar UFS atmiņu. Ideālā gadījumā viedtālrunim būtu jābūt aprīkotam ar dual-channel UFS atmiņu, kas būtiski uzlabo veiktspējas testu rādītājus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alvis
    14.12.2019 18:55

    Jauki, ja Samsung klientu apkalpošanas centra darba laiki svētkos un ikdienā būtu pamanījuši ka man ir aktīva atpūta un izklaide pasākumu organizēšana atribūtika ir tikai loģiski ka stresa situācijās kad jau paveiksies tad jau labāk ierīt kādu no viņām nebija iespējams.

    Reklāma