Web Analytics
More
    Reklāma

    4 labi iemesli, kāpēc izmantot videospēļu dāvanu kartes

    Šis raksts tapis sadarbībā ar interneta veikalu Punktid.lv. Viņi tirgo dāvanu kartes dažādiem videospēļu servisiem.

    Jaunākie raksti

    Lai tavu spēlēšanas pieredzi darītu pēc iespējas ērtāku, Punktid.lv piedāvā iespēju iegādāties Steam, Xbox un PSN dāvanu kartes. Bez šaubām, dāvanu kartēm ir daudz labu iespēju,  taču dažreiz šos faktorus nav iespējams viegli atcerēties. Ir četri vienkārši punkti, kas palīdzēs tev labāk saprast dāvanu karšu ieguvumus.

    PIELĀGOŠANĀS SPĒJA – Dāvanu kartes var būt izmantojamas, lai papildinātu kredītu savā Steam / PlayStation / Xbox kontā, kuru tu var izmantot, kā vien vēlies. Ja iegādājaties spēli, kura ir lētāka nekā kredīta summa, atlikušo kredītu varēsiet izmantot nākošiem pirkumiem.

    Reklāma

    BUDŽETS – Dāvanu karšu izmantošana ir lielisks veids, kā kontrolēt savus pirkumus ļaujot tev izlemt, cik daudz vēlies iztērēt spēļu iegādei. Šādā veidā tev nebūs iespējas pārtērēt savus līdzekļus bez jaunas dāvanu kartes pirkšanas.

    DROŠĪBA – Savas kredītkartes informācijas ievadīšana trešās personas mājas lapā iekļauj drošības risku. Iegādājoties dāvanu kartes internetveikalā Punktid.lv, tu vari maksāt par pirkumu ar savas bankas palīdzību bez savas kartes datu dalīšanas ar citiem. Pēc pirkuma veikšanas, aktivizē kodu, kuru saņēmi savā e-pastā un kredīts tiek ieskaitīts tavā spēļu kontā.

    DĀVANAI – Protams, to nevar nepieminēt, ka dāvanu karte var būt arī superdāvana. Bieži, izvēloties konkrētu lietu jūsu paziņām, var būt ļoti grūts uzdevums. Bet, dāvinot viņiem PSN, Steam vai Xbox dāvanu kartes, viņi var izvēlēties spēli, kura viņiem vislabāk patīk. Tāda dāvana noteikti iepriecinās spēlētājus.

    Internetveikals Punktid tika dibināts Igaunijā 2009. gadā. Tas bija viens no pirmajiem internetveikaliem, kas piedāvāja digitālo kodu saņemšanu uz e-pastu. Desmit gadus vēlāk šis internetveikals kļuva par lielāko spēļu karšu pārdevēju Igaunijā. Šogad Punktid atvēra savu īpašo interneveikalu arī Latvijā. Jau no paša sākuma viņu mērķis bija nodrošināt vienmērīgu un ātru pieredzi visiem spēlētājiem, tāpēc veikals piedāvā vispopulārākās PlayStation un Xbox kartes, kā arī digitālās datorspēles. Ne tikai šīs, bet arī jaunas spēles tiek pievienotas un paziņota oficiālā spēles palaišanas diena, lai tu varētu būt pirmais, kas spēlē. Un, ja ir kādas problēmas vai jautājumi, piedāvājam klientu apkalpošanu sarakstes veidā latviešu valodā, tāpēc uz jūsu jautājumiem vienmēr tiek atbildēts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis Bukovskis
    28.11.2019 21:24

    Man likās, ka tā ir feik lapa :D

    Kursors.lv
    29.11.2019 18:09

    Bet izrādās, ka tas ir pavisam legit bizness. Būs kādreiz testa pēc kaut kas jānopērk. Hmm.. varbūt man vajag to Death Stranding.. vai arī nē..

    Jānis Bukovskis
    01.12.2019 10:26

    Labāk diska versija, ja nu nepatīk, tad vismaz var pārdot,
    es Death stranding vietā paņēmu Star wars fallen order.

    KasparsB
    29.11.2019 18:15

    Nu.. man pašam ir šķiet 3īs servisi, kur spēlītes pērku, neredzu iemeslu izmantot šo pakalpojumu, vismaz PC useriem.. xbox un ps tur laikam savādāk, reģionu ierobežojumi u.tml., bet varu arī kļūdīties..

    Kursors.lv
    29.11.2019 18:34
    Reply to  KasparsB

    Kuri ir tie servisi, kur pērc spēles?

    Es.
    01.12.2019 08:56

    https://www.mtcgame.com/lv-LV kodu perku šeit xbox. Skatos, ka jūsu ieteiktā vitnē varbūt pat labāk, jāizmēģina :)

    30.11.2019 14:09

    Ja cenas digitālajiem produktiem būtu tādas pašas kā konkurentiem no ārvalstīm, tad apsvērtu. Uz doto brīdi mans vērtējums – get in the bin.

    Kursors.lv
    01.12.2019 23:21
    Reply to  Yan Jet

    Kurus konkurentus tu izmanto?

    Yeah
    02.12.2019 09:52

    Cena vismaz man interesējošajam PS4 Plus gada abonamentam UK ir laba, nice…
    Līdzīgas vietas kur var pirkt kodus ir daudz, kautvai game.co.uk, cardscodes.com, maximuscards.com un tas pats amazon. Tie ir veikali kurus pats esmu izmantojis… ir daudz līdzīgu vēl, bet cena “Plus” abonamentam nekur nebija tik zema pat black friday, kā pie punktid šobrīd…

    Reklāma