Web Analytics
More
    Reklāma

    IKEA uzsākusi pārdot viedās spuldzes, Philips Hue maksā aptuveni 2 reizes vairāk

    Jaunākie raksti

    IKEA papildinājusi Tradfri viedā apgaismojuma piedāvājumu ar jaunu dekoratīvo spuldzi, kas uzskatāma par Philips Hue tiešu konkurentu. IKEA Tradfri viedā LED spuldze maksā nedaudz zem 10 eiro, man par visai lielu pārsteigumu tā pat pieejama Latvijā.

    IKEA Tradfri viedā LED spuldze spīd ar ļoti siltu 2000 K gaismu, tai ir izteikts Edisona stila kvēldiegs (protams, tas nav nekāds kvēldiegs, bet LED tehnoloģija). Turklāt IKEA Tradfri viedā LED spuldzei iespējams samazināt spilgtumu ar IKEA Home Smart lietotni viedtālruņiem vai arī ar IKEA bezvadu dimmeri. Tradfri viedā LED spuldze neprot sadarboties ar sienā iebūvētu manuālu dimmeri.

    Reklāma

    Ar bezvadu ierīci apgaismojuma intensitātes samazināšanai vai Tradfri tālvadības pulti var kontrolēt līdz 10 LED spuldzēm vai LED paneļiem – samazināt apgaismojuma intensitāti, tos izslēgt vai ieslēgt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    13.11.2019 13:31

    Arī pirms IKEA piedāvājuma eksistēja daudzas lētākas un diezgan labas alternatīvas. Bet interesanti, ka IKEA ķērusies klāt tik nopietni, ka tās pasniedz zem sava zīmola.

    privacy
    13.11.2019 18:14

    Šitie nesūta info ikea par manām spuldzēm, lai apzagtu dzīvokli?

    Qurious
    13.11.2019 21:59

    Tā visa Ikea tradfri serija ir briesmīga. No pieredzes. Atgriezu visu komplektu atpakaļ Ikea. Sākot ar aplikācijas tizlumu, turpinot ar ļoti ierobežotu darbības attālumu bāzes stacijai un beidzot ar produktu atbilstību aprakstam to faktiski lietojot. Philips hue produkti nav turēti rokās – cena šķiet pilnīgi neadekvāta pret būtību (nenoliedzu ka cena var būt par kvalitāti, bet 30-50 eur par spuldzīti iedragā manu pašcieņu), tāpēc kā vidusceļš tika izvēlēts tp-link klāsts : darbojas bez bāzes stacijas, viss kontrolējams arī no ārpasaules bez vpn vai līdzīgiem sarežģījumiem, ciešama aplikācija, solītā 16k krāsu palete tiešām ir redzama (pamēģināt Ikea produktiem iegūt vairāk par 3 zaļās krāsas toņiem), kontrolējams no vairākiem telefoniem, pieņemama cena. Vienīgais mīnuss – ne viss klāsts nopērkams lv. Rezumē – neaizmirstat paņemt Ikea čeku, bez tā atpakaļ preci nepieņem.

    HMH
    14.11.2019 14:14
    Reply to  Qurious

    Pilnībā piekrītu, plus vēl ja tās IKEA spuldzes ir vairākas tad jāpiesaista katra spuldze atsevišķi no patiešām tuva attāluma beigu beigās var sanākt karāties uz trepēm ar slēdzi rokās lai pievienotu griestu lampu… HUE ir dārgāks, bet nu jau aplikācija viņiem ir savesta kārtībā un sortiments arī ir pieejams daudziem cokoļiem.

    Reklāma